Θυμάστε μια υπέροχη παράσταση που είχε σκηνοθετήσει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης το 2015 στο θέατρο Αλίκη, με τίτλο «Για όνομα…»; Η παράσταση άρεσε πάρα πολύ στο κοινό με αποτέλεσμα το θέατρο να είναι -σχεδόν κάθε βράδυ- γεμάτο και η παράσταση να συνεχιστεί για δεύτερη χρονιά.

Σε αυτό το έργο «επιστρέφει» ο σκηνοθέτης, το οποίο θα το παρουσιάσει στην Κύπρο τον Ιούνιο, με μια ομάδα υπέροχων ηθοποιών: Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Ρένια Λουιζίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης θα αφηγηθούν επί σκηνής μια κωμωδία που ξεκινά… από ένα όνομα!

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, η Ρένια Λουιζίδου, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Το «Για όνομα…» είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες της Γαλλίας και υποψήφιο για 6 βραβεία Moliere. Την ίδια επιτυχία γνώρισε και η κινηματογραφική της μεταφορά που ξεπέρασε διεθνώς τα 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.

Σκέψη των συντελεστών είναι -μετά τις 15 παραστάσεις στην Κύπρο- να παρουσιαστεί η παράσταση -από τον Οκτώβριο- σε αθηναϊκό θέατρο.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Η νέα πρόκληση της Κόρας Καρβούνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ