Η Κόρα Καρβούνη είναι μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της νέας γενιάς -αν και μετρά δύο δεκαετίες στην υποκριτική, με ερμηνείες που έχουν μείνει αλησμόνητες στο θεατρόφιλο κοινό. Έχοντας πάει 15 φορές στην Επίδαυρο, το τηλεοπτικό κοινό την αγάπησε τα τελευταία δύο χρόνια -πέρσι με το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» και φέτος με την συμμετοχή της στους «Πανθέους»-, η ελληνική μυθοπλασία είναι εκείνη που κερδίζει από το ταλέντο της Κόρας.

Η τηλεοπτική Νίνα Αυγουστάκη από το μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη είναι έτοιμη για το επόμενο θεατρικό της βήμα. Θα πρωταγωνιστήσει σε ένα έργο σύγχρονο, το John της πολυβραβευμένης συγγραφέα Άννι Μπέικερ και θα το σκηνοθετήσει ο Μιχάλης Πανάδης (ο Υποψήφιος για το βραβείο Δημήτρης Χορν 2019 κρατά τον ρόλο του Πασχάλη στον «Παράδεισο των Κυριών»).

Πρόκειται για μια υπαρξιακή κωμωδία θρίλερ, και όπως λένε οι συντελεστές θα είναι κάτι πρωτοποριακό για την αθηναϊκή σκηνή. Μαζί με την Κόρα Καρβούνη, θα παίξουν η Γιούλη Τσαγκαράκη (η θεία από τις «Σέρρες» του Καπουτζίδη), ο Χρήστος Κοντογεώργης και η Καλλιόπη Παναγιωτίδου.
Το 2020, ο Μιχάλης Πανάδης είχε παίξει σε ένα άλλο έργο της Μπέικερ, το Flick, στο Skrow σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου, ενώ πέρυσι σκηνοθέτησε το Aliens πάλι της ίδιας συγγραφέα.

Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο Σημείο -πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο- όπου φέτος είδαμε την «Σεβάς Χανούμ» και τώρα παρουσιάζει η sold out παράσταση του Γιάννη Νιάρρου, Nyx – Λος Ιστορίας Περίεργας.

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ