Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο Έλληνα τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλο. Ο «πρίγκιπας« του ελληνικού πενταγράμμου πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 80 χρόνων, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Η κηδεία του αγαπημένου τραγουδιστή έγινε από το Α’ Νεκροταφείο και με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε με δημοτική δαπάνη.

Λίγες ώρες πριν από την κηδεία, μάλιστα η Άντζελα Γκερέκου είχε παρακαλέσει όσους βρεθούν στο Α’ Νεκροταφείο να τηρήσουν όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!», ανέφερε από χθες σε post της στο Facebook, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου.

Η άφιξη με την κόρη της στην κηδεία ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, με την Άντζελα Γκερέκου να είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου.

Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου
Συγκινητική και η άφιξή τους στον ναό. .

Τα πρώτα στέφανα έφθασαν από νωρίς, ενώ ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, όταν έφθασε το φέρετρο με τη σορό του Τόλη Βοσκόπουλου.

Κατά της εξόδιο ακολουθία, μάλιστα, μουσικοί με όργανα συνόδευσαν τη σορό του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ η σύζυγός του με την κόρη της, τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία κρατώντας λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια.

Το «παρών» στο στερνό αντίο έδωσαν άνθρωποι από τον πολιτικό και τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν: η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο κουμπάρος του Τόλη Βοσκόπουλου, Τέρενς Κουίκ, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος (που ο Τόλης είχε βαφτίσει τον γιο του Νάσο) με τους γιους του, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Βέρτης, η Άντζελα Δημητρίου και πολλοί ακόμη.

Τέρενς Κουίκ
Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
Αργύρης Παπαργυρόπουλος με τον γιο του, Άρη.
Νάσος Παπαργυρόπουλος
Ανδρέας Γεωργίου
Ζωζώ Σαπουντζάκη
Ζωζώ Σαπουντζάκη με τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο.
Λάκης Γαβαλάς
Γιώργος Βαρδινογιάννης
Άντζελα Δημητρίου
Νίκος Βέρτης
Λίνα Μενδώνη
Κώστας Μαυρόπουλος
Ηλίας Μαροσούλης
Σταμάτης Γονίδης
Γιώργος Μαζωνάκης
Γιώργος Ντάβλας
Λευτέρης Πανταζής
Θανάσης Βισκαδουράκης
Λουκίλλα Καρέρ
Αντύπας
Μαρία Ιωαννίδου με τον Δημήτρη Κρητικό.
Γιώργος Βάλαρης
Κώστας Καίσαρης
Σπύρος Μπιμπίλας
Σάσα Σταμάτη
Γιώργος Λεμπέσης
Ελένη Τώρου
Γιώργος Βογιατζής και Ντιάνα Σκόριτς.
Βασίλης Λέκκας
Γρηγόρης Κωνσταντέλλος
Μανώλης Καραντίνης
Συγκινημένος ο Πέτρος Ίμβριος.
Η άφιξη της σορού του Τόλη Βοσκόπουλου.
Το στεφάνι της Ζωζώς Σαπουντζάκη.
Το στεφάνι του Γιώργου Κατσαρού.
Το στεφάνι της οικογένειας Παπαργυρόπουλου.
Το στεφάνι της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.
Το στεφάνι του Νίκου Βέρτη.
Το στεφάνι του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Το στεφάνι του Μίμη ΠΛέσσα.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ