Εθνικό πένθος για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Η είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή έσκασε σαν «βόμβα» και βύθισε στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Συντετριμμένος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποχαιρέτησε τον νονό του, Τόλη Βοσκόπουλο με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε βαφτίσει τον μεγάλο γιο του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, Νάσο μαζί με την Αλέκα Κανελλίδου και τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ’ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της ελληνικής του ψυχής! Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα.
Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη βάφτισή του, όπου ήταν στην αγκαλιά του νονού του.

https://www.instagram.com/p/CRgH6MyjEmR/?utm_source=ig_web_copy_link

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ