Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς, φίλοι και όλοι όσοι αγάπησαν τον Τόλη Βοσκόπουλο μέσα από τα τραγούδια του. Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη σε ηλικία 80 χρόνων – λίγο πριν από τα 81α γενέθλιά του – και βύθισε στον πένθος τον καλλιτεχνικό χώρο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη (21/7) στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο και λόγω των συνθηκών της πανδημίας δεν θα πραγματοποιηθεί λαϊκό προσκύνημα. Λίγο πριν από το στερνό αντίο και ούσα συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της -ήταν μαζί 25 χρόνια- η Άντζελα Γκερέκου έκανε μια παράκληση μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook. Συγκεκριμένα, ζήτησε από τον κόσμο που θα παραστεί στην κηδεία να προσπαθεήσει να τηρήσει τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Αύριο (σ.σ. Τετάρτη 21/7) στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο. Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ