Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την εκπομπή «Super Κατερίνα» το ντοκιμαντέρ του Channel 5 με θέμα τη δολοφονία της Καρολάιν Κρουτς από τον σύζυγό της έχουν ενοχλήσει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πουλόπουλος ανέφερε πως πέντε είναι τα σημεία που φαίνεται πως ενόχλησαν τον δολοφόνο. Μάλιστα αναφέρθηκε πως ο Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμος να προβεί σε νομικές ενέργειες κατά της παραγωγής του Channel 5.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τα σημείο όπου αναφέρεται ως κάτι ύποπτο το γεγονός πως το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει έναν κλειστό γάμο στην Πορτογαλία και όχι έναν ανοιχτό στην Ελλάδα με συγγενείς και φίλους ως είθισται στη χώρα μας.

Ένα άλλο σημείο είναι πως ο αφηγητής υπονόησε πως η ζωή του ζευγαριού ήταν ιδανική μόνο στα σόσιαλ μίντια. Στο ντοκιμαντέρ αναφέρεται και ο φόβος της Καρολάιν να μιλήσει στον Μπάμπη για τις ορμόνες και τις αλλαγές που έφερε η εγκυμοσύνη στην ψυχολογία της.

Επίσης στο ντοκιμαντέρ το έγκλημα προβάλλεται ως προσχεδιασμένο, ενώ ο χαρακτηρισμός «βάναυση δολοφονία» ήταν ένας όρος που ενόχλησε τον πιλότο.

Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικουν κατά του πιλότου:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ