Ανατροπή υπήρξε στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Ο καταδεικασθείς σε ισόβια για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, παραιτήθηκε της έφεσης που είχε ασκήσει προσπαθώντας να μειώσει την ποινή του, ενώ αποσύρθηκε και από τις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδινε, όπως μετέφερε ο συνήγορός του.

Σύμφωνα με το συνήγορο Αλέξανδρο Παπαιωαννίδη, ο εντολέας του «αποφάσισε για εξαιρετικά σοβαρούς λόγους που δεν είναι ανακοινώσιμοι να παραιτηθεί από κάθε ένδικο μέσο και συγκεκριμένα της εφέσεως που άσκησε κατά της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών», ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι υγείας.

Επιπλέον, αποφάσισε να μη συνεχίσει ούτε τις Πανελλήνιες εξετάσεις. «Έδωσε ένα μάθημα, το δεύτερο δεν το έδωσε, παραιτήθηκε και από τις Πανελλήνιες. Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφόρητο το βάρος που έχει» σημείωσε ο δικηγόρος.

Η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν στις εξελίξεις

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε αποκλειστικά στο Mega και στο Live News λίγες στιγμές αφότου έγινε γνωστή η εξέλιξη στην υπόθεση της κόρης του.

«Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι ο Αναγνωστόπουλος απέσυρε την έφεσή του. Αυτός ο άντρας βασανίζει εμένα και την οικογένειά μου για περισσότερα από δύο χρόνια. Με εξοργίζει η σκέψη ότι αυτό το διττό κάθαρμα στάθηκε στο δικαστήριο και είπε ότι έπρεπε να σκοτώσει την όμορφη κόρη μου για να σώσει τη Λυδία.

Είμαι ικανοποιημένος που επέστρεψε εκεί που ανήκει, εκτίοντας το υπόλοιπο της ισόβιας κάθειρξης του συν 11μιση χρόνια για τη δολοφονία της όμορφης κόρης μου. Ελπίζω να σαπίσει στη φυλακή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ