Σε κλίμα βαθείας συγκίνησης το τελευταίο αντίο στον Άκη Τσοχατζόπουλο. Η νεκρώσιμος ακολουθία ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Τρίτης με τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη και τον γιο τους, Άκη να δέχονται συντετριμμένοι τα συλληπητήρια για τη μεγάλη τους απώλεια.

Η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλο τελείται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τον άλλοτε πανίσχυρο υπουργό του ΠΑΣΟΚ, αποχαιρετούν η σύζυγός του Βίκυ αλλά και ο γιος τους, Άκης και λίγοι καλοί φίλοι που απέμειναν στο πλάι του.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος έφυγε από τη ζωή έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη την περασμένη Πέμπτη 26/8. Ο γνωστός πολιτικός που είχε περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και από την 1η Ιουνίου βρισκόταν στο ΓΝΑ ΛΑΪΚΟ, έχοντας εκτεταμένες κατακλίσεις. Δυστυχώς η καρδιά του δεν άντεξε και έφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 χρόνων.

Στα μαύρα και υποβασταζόμενη από τον γιο τους, Άκη, η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κατά τη διάρκεια της τέλεσης της κηδείας του.

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ