Σοκ στην Ανδραβίδα από την τετραπλή δολοφονία μίας ολόκληρης οικογένειας. Θύματα δυο μικρά αγοράκια ηλικίας ενός και δύο ετών και οι γονείς τους. Τους εντόπισε στο σπίτι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας. Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Γιώργος Σόμπολος βρίσκεται στην περιοχή όπου έγινε το τετραπλό έγκλημα και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.

«Ήρθε το αγοράκι από το σπίτι του που είναι γύρω στα 70 μέτρα πιο πέρα και φώναζε “βοήθεια, βοήθεια, το αδερφάκι μου δεν έχει τις αισθήσεις”. Το είχε μαζί στην αγκαλιά του. Μας το έφερε στο μαγαζί -ήταν και ένας φίλος μου εδώ- και το βάλαμε πάνω στο τραπέζι. Πήραμε το 12χρονο και το βάλαμε λίγο πιο πέρα γιατί έκλαιγε, ήταν σε άσχημη κατάσταση» περιγράφει κάτοικος της περιοχής για όσα έζησε λίγο μετά το τετραπλό έγκλημα.

«Είδαμε το παιδάκι ήταν παγωμένο, ήταν ήδη νεκρό», περιγράφει ο κύριος Λευτέρης που έχει το συνεργείο στην περιοχή. «Ήθελε μας πάει εκεί αλλά εμείς το κρατήσαμε εδώ. Ήταν σε πολύ άθλια κατάσταση ψυχολογικά. Έκλαιγε και υπήρχε και μια ταραχή σε και σε εμάς, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί εκείνη την ώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ