Με τον πιο τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής του 31χρονου Στάθη Τσιτλακίδη, σμηναγού και κυβερνήτη του F-4 Fhantom που έπεσε τη Δευτέρα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Αύριο, Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στις 12:00 έχει προγραμματιστεί η κηδεία του στο χωριό του στη Δράμα. Όπως έχει γίνει γνωστό εκεί θα βρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Το κλίμα στο χωριό του είναι βαρύ ενώ συγγενείς και φίλοι είναι συντετριμμένοι. Ένας από τους στενούς του φίλους μάλιστα επέλεξε να τον αποχαιρετήσει με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Στάθης Τσιτλακίδης να χορεύει ζεϊμπέκικο. Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Live News.

Δείτε το βίντεο:

«Μιλάμε για ένα παλικάρι για το οποίο ήμασταν όλοι περήφανοι. Όλοι γνωρίζαμε ότι ήταν ο πιλότος μας, από εδώ. Η οικογένειά του είναι ενεργή, το παλικάρι μεγάλωσε και πήγε σχολείο εδώ, ήτανε μέσα στην κοινωνία. Είναι συντετριμμένη όλη η νεολαία μας. Όλοι μας ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα βρεθεί. Δεν έχουν τελειώσει οι ελπίδες μας, συνεχίζουμε να δίνουμε κουράγιο και να συμπαραστεκόμαστε στην οικογένεια», δήλωσε στο gromip.gr o δήμαρχος Κάτω Μαυροκοπίου, Γιάννης Κυριακίδης αναφερόμενος στον Στάθη Τσιτλακίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ