Σκηνές θρίλερ εκτυλίχθηκαν την Τετάρτη στην Ανδραβίδα. Ένα ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά βρέθηκαν νεκροί από το τρίτο παιδί της οικογένειας. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τον αστυνομικών, το αρχικό σενάριο που ήθελε τον πατέρα να αφαίρεσε την ζωή από την μητέρα και τα δυο τους παιδιά 3 και 2 ετών και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε, φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς μέχρι ώρας στην αυλή, όπου βρέθηκαν οι  σοροί, εντοπίστηκαν μόνο κάλυκες και όχι το 9αρι όπλο.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, οι σοροί του 32χρονου και της 37χρονης εντοπίστηκαν πάνω σε τρέιλερ στην αποθήκη του σπιτιού, ενώ το ηλικίας τριών ετών παιδί βρέθηκε πάνω σε κλινοσκεπάσματα στο δάπεδο της αποθήκης, δίπλα από το τρέιλερ. Όσον αφορά το άλλο παιδί, ηλικίας δύο ετών, βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι από τον 12χρονο αδελφό του.  

O δράστης φαίνεται πως είχε σκοπό να εξαφανίσει τα πτώματα, ωστόσο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το αρρωστημένο σχέδιο του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή, ενδεχομένως η εμφάνιση του 12χρονου.

Ακόμη, μέσα στο σπίτι έχουν εντοπιστεί διάσπαρτες κηλίδες αίματος, ενώ τα τραύματα που φέρουν οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας παραπέμπουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πλήγματα από πυροβόλο όπλο.

Έτσι όλα δείχνουν ότι και οι τέσσερις είναι θύματα δολοφονίας, μ’ ένα από τα πρώτα πρόσωπα που μπήκε στο κάδρο των ενόχων, να είναι ο πρώην σύζυγος της 28χρονης Μαρίας που ζει μόνιμα στο Λουτράκι και αναζητείται.

Σύμφωνα με το patrisnews, οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος σοκάρουν ακόμα περισσότερο αφού αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως όταν το 12χρονο παιδί βρήκε σε μια λίμνη αίματος τη μητέρα του, τον πατριό του και τα δύο αδέρφια του. Μάλιστα,  έσυρε το μικρότερο από τα δυο παιδιά έξω στο δρόμο διανύοντας μερικά μέτρα προκειμένου να ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια από τους περαστικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ