Μια οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε την Τετάρτη στην Ανδραβίδα, καθώς η μητέρα, ο πατέρας και τα δύο από τα τρία παιδιά τους βρέθηκαν νεκροί. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com. o πατέρας τους σκότωσε και αυτοκτόνησε.

Ωστόσο, άλλες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο το έγκλημα να έχει διαπράξει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, να σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο μικρά παιδιά που είχαν αποκτήσει, αφήνοντας ζωντανό το δικό του, περίπου 11 ετών, που ήταν παιδί από τον προηγούμενο γάμο του με το θύμα.

Η οικογένεια είχε τρία παιδιά και γλίτωσε μόνο το ένα, το οποίο είναι ηλικίας περίπου 11 ετών. Το ένα παιδί ήταν ανήλικο, ενώ το άλλο ήταν μωρό και όπως προκύπτει είναι και τα δύο νεκρά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patrisnews.gr τα δύο νεκρά παιδιά, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού. Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα. Επίσης σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ μέσα στο σπίτι βρέθηκε και ένας κάλυκας. Σύμφωνα με μαρτυρίες γυναίκας, το παιδάκι ήταν που βρήκε την οικογένειά του.