Εκτός Ελλάδας έφυγε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τη σύζυγό του, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!». Μετά τον σάλο που προκλήθηκε έπειτα από την αποκάλυψη ότι ο ίδιος είχε ανεβάσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συγκατάθεσή της, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» ταξίδεψε για το Μεξικό, μαζί με τη σύζυγό του.

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» από τον δημοσιογράφο, Οδυσσέα Μητσόπουλο, ενώ χθες βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για κάποιο άλλο ρεπορτάζ, είδαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται στον χώρο και να ετοιμάζεται να αναχωρήσει για κάποιο προορισμό του εξωτερικού.

Ενώ όλοι είχαν μεταβεί στην Αλλόνησο, καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επρόκειτο να ταξιδέψει για το μέρος που αποτελούσε το ησυχαστήριό του, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής εκείνος αιφνιδίασε τους πάντες και αναχώρησε για το Μεξικό.

Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή 1,5 μήνα πριν, ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» φάνηκε να είναι ευδιάθετος αλλά δεν συνομίλησε με άλλους συνταξιδιώτες ή με το προσωπικό του αεροδρομίου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης-διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Η μήνυση σε βάρος του από την 30χρονη καταγγέλλουσα είχε κατατεθεί ήδη από το 2019, ωστόσο λόγω της πανδημίας το δικαστήριο λάμβανε συνεχώς αναβολές. Η τελευταία ήταν φέτος τον Σεπτέμβριο, όπου ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε καν στη δικαστική αίθουσα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ