Την ώρα που η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και του revenge porn βρίσκεται σε εξέλιξη, η ιδιοκτήτρια του καφέ μπαρ που διατηρούσε ο παρουσιαστής στην Αλόννησο ξεσπάει για το κατάστημα της.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο και την εκπομπή «Πρωινό» η κυρία Βάνα Αθανασίου ισχυρίστηκε ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος της κατέστρεψε τον εξοπλισμό.

«Ποιος περίμενε όλα αυτά τα ρεζιλίκια! Τι θέλετε να μάθετε; Ότι παραλάβαμε ένα μαγαζί, το οποίο από την αρχή το στήσαμε; Μαύρο χαλί μέσα και βρωμιά; Ότι δεν μπήκε ποτέ σκούπα να καθαριστεί; Τι άλλο θέλετε να σας πω! Πολύ κακή κατάσταση.

Είχε ξηλώσει ντουλάπια, πρίζες, δεν υπήρχε πρίζα σωστή λες και πάλευε με τις πρίζες τέσσερα χρόνια. Βάλαμε ανθρώπους μέσα να το ξανά στήσουν από την αρχή. Πέταξε ψυγεία, πέταξε εξαρτήματα

Αλλά να σας πω κάτι, δεν βαρυγκομάω, αρκεί που έφυγε. Εγώ από καιρό έψαχνα λόγους για να τον διώξω. Αλλά δεν έβρισκα, γιατί μου λέγανε όλοι ότι δεν μπορείς να τον διώξεις από τη στιγμή που είναι εντάξει στα ενοίκια», δήλωσε η κυρία Βάνα Αθανασίου.

«Δεν ξέρω εγώ τι λογαριασμό να κάνω»

Στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό της: «Το ψυγείο που μου πέταξε, 1.500 ευρώ, επαγγελματικό ψυγείο. Τα ντουλάπια της κουζίνας. Μαξιλάρες; Τις καρέκλες; Που μπήκα και βρήκα σε ένα μαγαζί τις καρέκλες που ήταν κόσμημα, και βρήκα σπασμένες καρέκλες; Όλες οι ψάθες καμένες από τον ήλιο; Να σας βάλω εκτίμηση, 1.500 περίπου έκανε το ψυγείο.

Κάπου 1.000 πήραν οι άνθρωποι που βάψανε και βερνικώσαν πατώματα. Τα ντουλάπια της κουζίνας που ήταν… ξύλο, δεν ξέρω, δεν μπορώ να το αξιολογήσω. Μαξιλάρες, που τις άφηνε όλες έξω και τις έτρωγε η βροχή, από καναπέδες, καρέκλες κτλ. Βάλτε, από 45 τα τραπεζοκαθίσματα… Κάντε λογαριασμό, δεν ξέρω εγώ τι λογαριασμό να κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Γιατί κλήθηκε σε συμπληρωματική κατάθεση;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ