Στις αρχές της Θεσσαλονίκης και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος παραδόδηκε πριν από λίγη ώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής και πρώην συνεργάτης της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Οι Αρχές είχαν ξεκινήσει να τον αναζητούν μετά τη μήνυση που του έγινε στο πλάισιο της διαδικασίας του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και της Ηρώς Καριοφύλλη, έγινε γνωστό ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας έχει στα χέρια της μια νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η κοπέλα αποκάλυψε πως εντόπισε σε πορνογραφικό site βίντεο που έχει τραβηχθεί εν αγνοία της.

«Υπάρχει η καταγγελία μιας κοπέλας που απευθύνθηκε σε δικηγόρο και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Έδωσε κατάθεση και περιέγραψε πως γνωρίζει ότι υπάρχει βίντεο με το πρόσωπό της σε ιστοσελίδα. Της έδειξαν το βίντεο και αναγνωρίζει τον εαυτό της. Όλο αυτό έγινε εν αγνοία της. Δεν είχε συναινέσει για να δημοσιευθεί. Έτσι, ενεργοποιείται το γεγονός ότι το αδίκημα είναι διαρκές και έτσι προβλέπεται η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Είναι πιθανόν να συλληφθεί εντός της ημέρας», είχε αναφέρει η δημοσιογράφος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ