Ντόμινο εξελίξεων για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μετά την αποκάλυψη για το ροζ βίντεο που δημοσίευσε σε πορνογραφικό site με ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του, συνεχίζεται να ξετυλίγεται το κουβάρι της σκοτεινής ζωής του. Μετά τις νέες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του και τις υπόνοιες που είχαν υπάρξει από χθες για το ενδεχόμενο και ανήλικου θύματος, έγινε καταγγελία από γυναίκα στη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και δεν αποκλείεται να γίνει η σύλληψη του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» και της Ηρώς Καριοφύλλη, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας έχει στα χέρια της μια νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Η κοπέλα αποκάλυψε πως εντόπισε σε πορνογραφικό site βίντεο που έχει τραβηχθεί εν αγνοία της.

«Υπάρχει η καταγγελία μιας κοπέλας που απευθύνθηκε σε δικηγόρο και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Έδωσε κατάθεση και περιέγραψε πως γνωρίζει ότι υπάρχει βίντεο με το πρόσωπό της σε ιστοσελίδα. Της έδειξαν το βίντεο και αναγνωρίζει τον εαυτό της. Όλο αυτό έγινε εν αγνοία της. Δεν είχε συναινέσει για να δημοσιευθεί. Έτσι, ενεργοποιείται το γεγονός ότι το αδίκημα είναι διαρκές και έτσι προβλέπεται η σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Είναι πιθανόν να συλληφθεί εντός της ημέρας», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Προς το παρόν οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν που βρίσκεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ