Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μετά την αποκάλυψη για τη δημοσιοποίηση βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικό site, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και άρχισε να ξετυλίγεται το σκοτεινό κουβάρι της ζωής του. Μια νέα καταγγελία εις βάρος του ήρθε στο φως της δημοσιότητας, ενώ η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του αποκαλύπτει πώς έγινε η διακίνηση των ροζ βίντεο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η δικηγόρος Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη αναφέρει για τη δράση που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και τα βίντεο: «Επικοινώνησα με κάποιες γυναίκες που είχαν σχετιστεί ερωτικά με τον κ. Παναγιωτόπουλο και έχουν υπόνοιες ότι μπορούν να κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες από ιδιωτικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου» και αποκάλυψε: «Ό,τι ενέρεγειες έχουν γίνει μέχρι τώρα για να κατέβουν τα βίντεο και οι φωτογραφίες έγιναν μόνο από την εντολέα και μόνο από εμένα. Δεν γνωρίζουμε αν έχουν κατέβει όλα, γιατί έγιναν αναδημοσιεύσεις και σε άλλες σελίδες. Ο καθένας που μπάινει σε αυτές τις σελίδες μπορεί να κατεβάσει το βίντεο, να το αποθηκεύσει και να το αναδημοσιεύσει. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να πει αυτήν τη στιγμή με βεβαιότητα ούτε τον ακριβή αριθμό των αναδημοσιεύσεων, ούτε το αν έχουν κατέβει. Εμείς απευθυνθήκαμε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κ. Σφακιανάκη, έτσι ώστε να εντοπιστούν τα βίντεο και οι φωτογραφίες και να κατέβουν».

Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ωστόσο, λίγο νωρίτερα έγινε γνωστο ότι υπάρχει μια ακόμη καταγγελία σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μέσα από την καταγγελία της που αποκάλυψε το marieclaire.gr μια κοέλα αποκάλυψε πως ο Στάθης παναγιωτόπουλος ήταν η αιτία που εκείνη διέκοψε την πρακτική της στην ΕΡΤ3.

«Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο υπήρχαν άνθρωποι που με ρωτούσαν “εσύ δεν θα μιλήσεις;”. Κι έτσι σκέφτηκα να το αναφέρω, περισσότερο για να δούμε την απαξίωση που δείχνουμε σε τέτοιου είδους θέματα εδώ και χρόνια». Το περιστατικό συνέβη το 2003 όταν πήγε να κάνει πρακτική στην ΕΡΤ3.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ