Καταπέλτης ο ξαδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου που έχει και το ίδιο όνομα με εκείνον. Ο δικηγόρος Στάθης παναγιωτόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Έλενα Πολυκάρπου και αποκάλυψε πως δεν είναι εκέινος που εκπροσωποί τον πρώην συνεργάτη των «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες που έγιναν.

Ο ξαδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου καταδικάζει τις πράξεις του και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν ήθελε να έχει καθόλου επαφή μαζί του γιατί φερόταν «σεξιστικά».

«Δεν ήξερα, δεν ήμουν και δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι δικηγόρος του. Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε επαφές. Ήταν πολύ διαφορετικές οι ζωές μας, δεν είχαμε κοινές συνισταμένες, αλλά το ότι φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει και το ότι είχε σχέσεις με νεαρά άτομα. Εμένα με ενοχλεί η σχέση ενός ανθρώπου που πλησιάζει και διαλέγει για συντροφιά του πολύ νεαρά άτομα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» είπε ότι είναι «έμμεσα παθόντες» και όχι «άμεσα» όπως τα θύματα οπότε αγωγή δικαιούνται μόνο τα θύματα.

Για τον αδελφό του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανέφερε: «Δεν τον έχει αναλάβει ο αδελφός του που είναι εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης. Με τον αδελφό του έχω μιλήσει, είμαστε συνάδελφοι και συνεργάτες. Είναι συντετριμμένος. Ο ίδιος μου λέει ότι δεν ήξερε».

«Η μητέρα του ήταν μια γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε τι κατάσταση είναι», πρόσθεσε.

«Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω πραγματικά και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ