Ένα περιστατικό από το 2017 έφερε ξανά στο φως η εφημερίδα «Δημοκρατία» με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ένα περιστατικό που σοκάρει καθώς ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρέθηκε σε κλαμπ της Βέροιας φορώντας ένα μπλουζάκι με ανατριχιαστικό μήνυμα το οποίο παρατήρησε γνωστός ιατρός της πόλης ο οποίος του ζήτησε να φορέσει κάτι διαφορετικό, λόγω του απεχθούς μηνύματος. «I like children, they are tasty» (Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα), έγραφε το μπλουζάκι του παρουσιαστή, λόγια του διαβόητου serial killer με κανιβαλιστική συμπεριφορά, Άλμπερτ Φις.

Το okmag, επικοινώνησε με τον γιατρό που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Όπως δήλωσε στο okmag ο γνωστός γυναικολόγος της Βέροιας, Νικόλαος Αντωνιάδης, ο παρουσιαστής τον είχε ειρωνευτεί όταν ζήτησε από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να αλλάξει την μπλούζα του εξηγώντας του τους λόγους.

Παράλληλα, ο κ. Αντωνιάδης μας εξέφρασε την απογοήτευσή του που οι Αρχές τότε δεν έκαναν τίποτα, όταν τους γνωστοποίησε το γεγονός. O γιατρός, όπως μας είπε, είχε ενημερώσει σχετικά την αστυνομία αλλά δεν υπήρξε κάποια ανταπόκριση.

Ο ίδιος μας επισήμανε πως θεωρεί πως ήταν ένα περιστατικό άξιο λόγου για το οποίο θα έπρεπε να έχουν κινητοποιηθεί.

Συγκεκριμένα η εβδομαδιαία εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ (22-3-2017) είχε γράψει:

Πριν από λίγες μέρες έγινε στη Βέροια ένα ασυνήθιστο περιστατικό. Συγκεκριμένα παρουσιαστής σε δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή ήταν σε νυχτερινό, κεντρικό κλαμπ της Βέροιας, μαζί με συμπαρουσιαστή του στην ίδια εκπομπή, και παρουσίαζαν μουσικό πρόγραμμα.

Ένας από τους θαμώνες της βραδιάς αυτής, επώνυμος γιατρός της Βέροιας, παρατήρησε ότι στο μπλουζάκι του παρουσιαστή υπήρχε ένα μήνυμα το οποίο ήταν ανατριχιαστικό.

«I like children, they are tasty» έλεγε το μήνυμα στην και αυτά είναι λόγια του διαβόητου κανίβαλου Άλμπερτ Φις, και σε μετάφραση σημαίνει «Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα».

Ο βεροιώτης γιατρός λοιπόν, που γνώριζε πολύ καλά και το μήνυμα αυτό και τον άνθρωπο που το είπε, ζήτησε δημόσια από τον παρουσιαστή να βγάλει την μπλούζα αυτή και να φορέσει κάτι άλλο, γιατί το μήνυμα είναι τρομακτικό και απεχθές για την κοινωνία. Δυστυχώς όμως ο παρουσιαστής δεν ανταποκρίθηκε στην έκκληση του πολίτη και για τον λόγο αυτό κλήθηκε η αστυνομία, χωρίς τελικά να γίνει τίποτα.

Υ.Γ.: Ο Άλμπερτ Φις (19η Μάιου 1870 – 16η Ιανουαρίου 1936) ήταν ένας Αμερικανός μανιακός δολοφόνος. Ήταν επίσης γνωστός ως ο γκρι άνθρωπος, ο Λυκάνθρωπος του Wysteria, μανιακός, βιαστής παιδιών και κανίβαλος. Μάλιστα καυχήθηκε ότι έχει αποπλανήσει, είχε σκοτώσει και έφαγε περίπου 100 παιδιά σε ένα χρόνο.

Αν και ο ίδιος ο Άλμπερτ Φις παραδέχτηκε ότι είχε κακοποιήσει και θανατώσει 100 περίπου παιδιά, μόνο για ένα έγκλημα έδωσε λόγο στην δικαιοσύνη. Δικάστηκε για τον φόνο της 10 χρονης Γκρέις Μπαντ ενώ δυο ακόμα δολοφονίες του ήρθαν στο φως μετά τη σύλληψή του. Ο Φις καταδικάστηκε σε θάνατο στην ηλεκτρική καρέκλα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ