Δεκάδες ροζ βίντεο βρέθηκαν στην κατοχή γνωστού Youtuber μετά από καταγγελία πρώην συντρόφου του πως την εκβίασε ότι θα διαρρεύσει υλικό από προσωπικές τους στιγμές.

Ο 30χρονος, που σύμφωνα με την καταγγελία απείλησε την κοπέλα μίλησε στο Live News και έδωσε τη δική του εκδοχή. «Όλο αυτό είναι ένα ψέμα εις βάρος μου που ειπώθηκε καθαρά για εκδίκηση. Με την κοπέλα που είναι στο βίντεο δεν είχα σχέση. Βρεθήκαμε και τραβήχτηκε ένα βίντεο από κοινού και υπάρχουν μηνύματα που αποδεικνύουν ότι είχε γνώση. Σήμερα με τη συγκεκριμένη κοπέλα είμαστε στα δικαστήρια. Δεν αληθεύει σε καμία περίπτωση ότι την έχω εκβιάσει πως θα κυκλοφορήσω κάποιο δικό μας βίντεο από προσωπική στιγμή».

Ο γνωστός Youtuber από τη δική του πλευρά αρνείται τα πάντα. Ανέφερε μάλιστα πως ουδέποτε απείλησε κάποια κοπέλα που είχε δεσμό μαζί του, αλλά και ότι είχαν γνώση πως βιντεοσκοπούνται.

«Στα κινητά όλων των ανθρώπων υπάρχουν ερωτικά βίντεο. Η αστυνομία πήρε όλα μου τα αρχεία και μέσα σε αυτά έχω βίντεο από προσωπικές μου στιγμές. Τα βίντεο είναι ερωτικού περιεχομένου με σχέσεις που είχα παλαιότερα. Σε κάθε ένα από αυτά η τότε σχέσεις μου έδιναν τη συγκατάθεσή τους και ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές». Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ