Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς youtuber εκτός από συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερ δε γίνεται». Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Breakfast@Star η Εβελίνα Νικόλιζα αποκάλυψε πόσα χρήματα μπορεί να βγάλει ένας youtuber στην Ελλάδα σήμερα, αλλά και κάποιες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή.

«Στο εξωτερικό ένας YouTuber μπορεί να βγάλει πάρα πολλά λεφτά. Στην Ελλάδα δεν είναι έτσι, μπορεί να φτάσει μέχρι και 1.500-2.000 ευρώ», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία αναφέρθηκε επίσης στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να εισπράττει κάποιος που κάνει αυτή τη δουλειά.

«Το hate που έχω εγώ, είναι κυρίως με τα κιλά μου. Αν μου πει κάποιος “είσαι εντελώς χαζή”, είναι κάτι που δεν θα με πειράξει, γιατί δεν νιώθω χαζή. Επειδή όμως, με τα κιλά μου έχω μια μάχη όλα αυτά τα χρόνια κι είναι κάτι που το προσπαθώ, είμαι εξοικιωμένη ναι μεν με το σώμα μου, αλλά ξέρω ότι αν αλλάξει αυτό, θα κάνει καλύτερη τη ζωή μου», εξήγησε.

Έναν περίπου χρόνο μετά τον χωρισμό της από την πολύχρονη σχέση της, η γνωστή youtuber δηλώνει ότι είναι μόνη της και ότι θεωρεί ότι το φλερτ είναι ωραίο να γίνεται από κοντά και όχι μέσω social media. Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν μοιράζεται με τη μητέρα της τα προσωπικά της.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να πήγαινε ποτέ στη Eurovision, δήλωσε: «Είμαι ένα άγχος με πόδια, οπότε αυτό μπορεί να με σταματούσε από το να κάνω κάτι τόσο μεγάλο. Αν μου πρότεινε η Ναταλία Γερμανού να πάμε Eurovision με δικό της τραγούδι, θα δεχόμουν και το βράδυ θα έκλαιγα σε εμβρυακή στάση στο μπάνιο μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ