Έπειτα από 8 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γνωριμίας, η Εβελίνα Νικόλιζα χώρισε από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Πριν από λίγο καιρό η youtuber και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού, είχε εκμυστηρευτεί μέσα από το Instagram ότι την τελευταία περίοδο δεν είναι καλά ψυχολογικά. Ο λόγος ήταν ο χωρισμός της από τον σύντροφό της, τον μουσικό Κλεάνθη Κωνσταντινίδη με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσα από μια συνεργασία.

«Το άφηνα για πιο μετά αλλά θα το πω τώρα γιατί νομίζω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω να τραβάω χωρίς να το ξέρετε και να ξέρω κι εγώ ότι το ξέρετε. Είναι και ο λόγος που σας είχα πει στο Instagram ότι δεν είμαι καλά και είχα καθυστερήσει και μάλιστα αρκετοί είχατε θυμώσει. Κάτι το οποίο και εμείς ακόμα το ψάχναμε και δεν το ήξεραν ακόμα και οι γονείς μας φυσικά και δεν θα μπορούσαμε να το πούμε σε βίντεο. Ο λόγος που εξαφανίστηκα και δεν έκανα βίντεο αυτό το διάστημα σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε όταν είδατε ότι έχω μισό καναπέ ή δεν έχω τραπεζάκι σαλονιού είναι αυτός…», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους το άδειο δωμάτιο στο σπίτι τους όπου ο Κλεάνθης είχε τα πράγματά του και συνήθιζε να δουλεύει.

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολλή αγάπη. Θα τον δείτε γιατί θα έρθει να πάρει τον Λουκουμά που θα τον έχουμε λίγο εγώ, λίγο εκείνος. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Φυσικά και είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου, οπότε όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος. Έχετε ζήσει όλες τις φάσεις μου, πάμε να ζήσουμε και αυτή», είπε η Εβελίνα Νικόλιζα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ