Το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός έχει «παγώσει» τους πάντες. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός είχε αγοράσει χθες το όχημα και το οδηγούσε για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο οδηγός, Τζώρτζης Μονογυιός απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημα, ενώ η σύντροφός του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Συγκλονισμένος, από το τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του Τζώρτζη Μονογυιού, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης εξέφρασε τη θλίψη του για το τραγικό γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στο Twitter.

«Δεν το χωράει ο νους πώς μια στιγμή χαράς, αυτής που παίρνεις ένα καινούργιο αμάξι στα χέρια σου, μπορεί να τη διαδεχθεί σε ένα δευτερόλεπτο η καταστροφή, το τέλος. Πόσο κρίμα ένας άνθρωπος να αφήνει πίσω οικογένεια και μικρά παιδιά, να αφήνει πίσω τη ζωή και τα όνειρα του», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός ήταν αδελφός της Κατερίνα Μονογυιού βουλευτού Κυκλάδων με τη ΝΔ. Ο 45χρονος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ήταν ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2003 στον ΑΝΤ1. Μέσα στο ριάλιτι, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ