Ο θάνατος του αδελφού της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη έχει συγκλονίσει. Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα. Το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε, το οποίο είχε μόλις αγοράσει, μετά από σφοδρή σύγκρουση τυλίχθηκε στις φλόγες. Η σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού που βρισκόταν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο κατάφερε να απεγκλωβιστεί, ωστόσο ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο. Οι πρώτες εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος συγκλονίζουν.

Ο 45χρονος άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ήταν ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο και έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το 2003 στον ΑΝΤ1. Μέσα στο ριάλιτι, μάλιστα, είχε ζήσει ένα δυνατό έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξέφρασε τη θλίψη του για τον χαμό του Τζώρτζη Μονογυιού και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής Super Κατερίνα μία ιστορία από τη συμμετοχή του δύστυχου άντρα στο ριάλιτι.

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη, που ίσως δεν έχουν νόημα που είναι τόσο νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία με μία δράση μέσα στο The Wall που δεν ήταν από αυτές που ξεχνιούνται. Μια φράση του έκανε το peak σε θεαματικότητα», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλώντας για μία σκηνή με την Σίσσυ Γιαννακοπούλου και τον Τζώρτζη Μονογυιό. Όπως είπε, κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι είχαν συνεννοηθεί με τη Σίσσυ να χάσει προκειμένου να είναι μαζί στην καλύβα. Όταν όμως άνοιξε ο τοίχος και δεν την είδε μπροστά του της φώναξε «Σίσσυ, τελειώσαμε», μια φράση που είχε μείνει από το ριάλιτι σόου. «Το κακό είναι ότι είπε χθες στην ίδια τη ζωή ότι τελείωσε. Αυτό είναι δραματικό για έναν νέο άνθρωπο», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να κρύβει τη θλίψη του για το συγκλονιστικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ