Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το okmag σχετικά με το τραγικό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα. Πρόκειται για ένα σύντομο βίντεο που δείχνει το πολυτελές όχημα του Τζώρτζη Μονογυιού τυλίγεται στις φλόγες μετά την πρόσκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός είχε αγοράσει χθες το όχημα και το οδηγούσε για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο πάνω σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει για τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ ο οδηγός απεγκλωβίστηκε νεκρός από το όχημα, ενώ η σύντροφός του έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι The Wall. η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αδελφό της.

Το βίντεο ανήκει σε έναν αυτόπτη μάρτυρα και δείχνει το φλεγόμενο αυτοκίνητο αλλά μαι μια σκιά, έναν άνθρωπο που προσπαθεί να απεγκλωβίσει τη σύζυγο του άτυχου οδηγού. Δείτε παρακάτω:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ