Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι πλέον εκτός ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη. Ο πρόδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του: «Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα. Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα».

Η αναφορά αυτή είχε να κάνει με δηλώσεις του δημοσιογράφου περί κακοποιημένων γυναικών. Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έκανε δηλώσεις σχειτικά με την αποπομπή του λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ήταν ο πρώτος που στήριξε τον Στέφανο Κασσελάκη… (Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε).

Ο Κώστας Φραγκολιάς με ένα story του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram εξέφρασε την στήριξή του προς τον συνάδελφό και φίλο του Δημήτρη Παπανώτα, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της εξαίρεσής του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας: «Ντροπή»!

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ