Ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε σήμερα εκτός των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από απόφαση του Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, φανερά στεναχωρημένος, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου στον Αlpha για την εξέλιξη αυτή λέγοντας μεταξύ άλλων: Είναι μια μεγάλη νίκη που που πέτυχαν Άδωνις Γεωργιάδης και η Νέα Δημοκρατία γενικότερα, η Νέα Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ και όλοι οι υπόλοιποι σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ» και συνέχισε «Τους δίνω τα συγχαρητήριά μου για τον ρηχό τρόπο σκέψης με τον οποίο αντιμετώπισαν το ζήτημα και ειλικρινά λυπάμαι. Χαίρομαι όμως από την άλλη πλευρά γιατί όταν μπαίνεις σε έναν στίβο να δώσεις έναν αγώνα και οι συνθήκες δεν είναι οι πρέπουσες, το καλό είναι να το μαθαίνεις πολύ νωρίς. Εγώ από χθες είχα μιλήσει με υψηλά ιστάμενους του κόμματος και είπα: «Αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις τις οποίες σίγουρα θα δεχτώ – γιατί είμαι ένας υποψήφιος που πάντα είναι στο κέντρο της προσοχής, τότε να παραιτηθώ.» Μου είπαν «όχι, είμαστε δίπλα σου και στο πλευρό σου»  Δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι τέτοιο όμως, πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε το βίντεο:

Στην εκπομπή συζητήθηκε και η δήλωση της Σοφίας Μπεκατώρου σχετικά με όσα φέρεται να δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας για τις κακοποιημένες γυναίκες. Η συνυποψήφια του Δημήτρη Παπανώτα είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών: «Ελπίζω ότι το κόμμα θα σταθεί όπως πρέπει. Να κάνει την κίνηση που πρέπει».

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ