Δεν σταματά να προκαλεί με τα λεγόμενά του ο Κωνσταντίνος Τζούμας. Μετά τη δήλωση που έκανε στο «Πρωινό» ANT1 αναφέροντας ότι «oι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών»  σήμερα μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» και έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Μετά την «επίθεση» και στη δημοσιογράφο της εκπομπής, Ηρώ Ράντου χαρακτηρίζοντάς της «ανόητη», εκείνη απαντά με σκληρά λόγια μέσα από τα Social media.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας κλήθηκε να σχολιάσει όσα δήλωσε χθες, υπογράμμισε: «Όλο αυτό έγινε γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω».

Τότε η Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανίβαλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη».

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπή, η Ηρώ Ράντου τοποθετήθηκε δημόσια για τον χαρακτηρισμό «ανόητη»: «Ο κύριος Τζούμας βγήκε στην εκπομπή μας, “Πρωινοί Τύποι” έχοντας την ευκαιρία να ανακαλέσει τα όσα κατάπτυστα είπε περί φλυαρίας των γυναικών που δικαιολογεί τις γυναικοκτονίες. Αντί να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να ανασκευάσει τα όσα είπε μου επιτέθηκε προσωπικά χαρακτηρίζοντας με “ανόητη” επειδή υπερασπίστηκα όσες γυναίκες βιώνουν τη βία. Όχι, δεν είναι ούτε σεξιστής ούτε μαυροχιουμορίστας. Είναι ο ίδιος ο σπόρος της λεκτικής και της σωματικής βίας κατά των γυναικών, είτε λόγω επικίνδυνης “ανοησίας”,  είτε λόγω καθαρόαιμου μισανθρωπισμού».

To post της Ηρώς Ράντου έχουν ήδη σχολιάσει δεκάδες followers της, οι οποίοι τάσσονται στο πλευρό της

Το μεσημέρι της Παρασκευής 8/1, ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!», υποστηρίζοντας πως έκανε χιούμορ, όταν σχολίασε τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κοζάνης για τη φλυαρία των γυναικών. Ακόμη, δήλωσε πως σκοπεύει να ζητήσει συγγνώμη για κάτι.

«Επιτέλους, έγινα Νο1 trend στο Twitter! Μία φορά αποφάσισα να γίνω το κακό παιδί. Ίχνος χιούμορ δεν έχει μείνει πια; Εξυπακούεται ότι είμαι κατά των γυναικοκτονιών. Κάνω ραδιόφωνο τόσα χρόνια, μίλησα ποτέ εναντίον των γυναικών; Σαχλαμάρες!», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ