Προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 4 Απριλίου πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να απολογηθεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη καθώς εις βάρος της εκδόθηκε ένταλμα για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στην μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας Δασκαλάκη, το τρίτο κατά σειρά παιδί που έφυγε από τη ζωή βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στις τοξικολογικές εξετάσεις και από εκείνη τη στιγμή η εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έχει ασχοληθεί εξαρχής με την υπόθεση της Πάτρας. Μάλιστα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή, ενώ υπήρξαν φορές κατά τη διάρκεια των εκπομπών «Φως στο Τούνελ» που βρισκόταν σε «διάλογο» με τη δημοσιογράφο απαντώντας για λεπτομέρειες στην υπόθεση.

Στο νέο δελτίο τύπου της εκπομπής που θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Απριλίου στις 23:20 στο MEGA προαναγγέλλεται ένα ντοκουμέντο φωτιά για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Η Τζωρτζίνα τελικά “μίλησε” από τον τάφο της, “έδειξε” τον δολοφόνο της και “ζητά” δικαίωση και για τις δύο αδελφές της», διαβάζουμε σε αυτό. Επιπλέον το «Τούνελ» αναφέρει ότι θα φέρει στο φως άγνωστα στοιχεία για την υπόθεση «που προκαλούν ανατριχίλα». Φαίνεται πως η ομάδα της ερευνητικής εκπομπής του Mega θα φέρει νέα στοιχεία στο φως που θα οδηγήσουν στη λύση του γρίφου. «Μαρτυρίες-“φωτιά”. Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Αγγελικής Νικολούλη με τη μητέρα. Ένα ντοκουμέντο που παρουσιάζει η εκπομπή “λέει” πολλά και παγώνει το αίμα», διαβάζουμε ακόμα σε αυτό.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε χρησιμοποιούνται αποσπάσματα από προηγούμενες εκπομπές για την υπόθεση και η ατάκα από την Αγγελική Νικολούλη πως «ένα από τα τρία παιδιά είναι σαν να μιλάει μέσα από τον τάφο του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ