Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα καθώς συνελήφθη ένας 60χρονος που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία της οικογένειας.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε στην Πάτρα και συνελήφθη. Νωρίτερα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας στην Ανδραβίδα, καθώς θεωρήθηκε ότι άτομο βρισκόταν μέσα στο σπίτι του βασικού υπόπτου για το τετραπλό φονικό.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη 60χρονος και εξετάζεται στην ΔΑ Αχαΐας. Σύμφωνα με το Mega, ο άνδρας συνελήφθη στην περιοχή του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ενώ ο ίδιος δεν πρόβαλε καμία αντίσταση.

O βασικός ύποπτος για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος με θύματα δυο μικρά αγοράκια και τους γονείς τους, πρόκειται για τον σπιτονοικοκύρη της οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Οι ντόπιοι κάνουν λόγο για ένα άτομο που προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές. Ο άνδρας, 60 ετών και πατέρας δύο παιδιών, γνωστός στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος φέρεται να είχε οικονομικές διαφορές για τα ενοίκια κυρίως με τον 32χρονο πατέρα.

Μάλιστα, οι Αρχές επικεντρώνονται στο συγκεκριμένο άτομο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που υπάρχουν σε μαγαζιά και οικίες, κοντά στο διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, σε περιοχή του ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι. Και εκτιμάται ότι πιθανώς ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Αστυνομία, ο δράστης μετά τις δολοφονίες μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους. Όμως φαίνεται ότι κάτι τον τρόμαξε και τελικά τράπηκε σε φυγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ