Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα στις 12 μ.μ ο δράστης της τετραπλής δολοφονίας, που σημειώθηκε την Τετάρτη, στην Ανδραβίδα.

Μετά και τη μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας εχθές, ο δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού, προχώρησε σε ομολογία.  «Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση.

Ο 60χρονος κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Το καθοριστικό στοιχείο που έπαιξε ρόλο στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Δ. Β. φαίνεται πως ήταν η καταγραφή του αγροτικού οχήματος που οδηγούσε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε πρατήριο καυσίμων της Ηλείας, όπου είχε σταματήσει για να βάλει βενζίνη. Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησαν να τον ακολουθούν μέχρι και το σημείο που συνελήφθη στην Πάτρα.

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία που διενεργήθηκε προχθές στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών από την προϊσταμένη της υπηρεσίας Αγγελική Τσιόλα, ο τρόπος με τον οποίο ξεκληρίστηκαν τέσσερα μέλη από τον φερόμενο ως δράστη ήταν ιδιαίτερα σκληρός. Η μητέρα δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι και ο πατέρας δύο, που προήλθαν σύμφωνα με πληροφορίες από εννιάρι πιστόλι. Όσον αφορά τον θάνατο των δύο παιδιών ηλικίας ενός και δύο ετών, σύμφωνα με την Αγγελική Τσιόλα «αιτία θανάτου και των δύο είναι η ασφυξία διά αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Οι γονείς δολοφονήθηκαν στην κρεβατοκάμαρά τους και στη συνέχεια ο δράστης έσυρε τα πτώματα στην αποθήκη, όπου βρέθηκε και το τρέιλερ που στη συνέχεια τα τοποθέτησε, πιθανώς για να τα εξαφανίσει, όμως ο 10χρονος τρίτος γιος της οικογένειας φαίνεται πως του χάλασε τα σχέδια.

Σημαντικό είναι επίσης να αναφερθεί το γεγονός ότι κατά τις ώρες 7- 8 το απόγευμα την ημέρα που διαπράχτηκε η δολοφονία, ο βασικός ύποπτος έχει καταγραφεί από κάμερες σπιτιού να περπατάει έξω από το σπίτι όπου έγινε το φριχτό έγκλημα.

Ο συγκεκριμένος άνδρας που έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές, έμενε μόνος του στην Ανδραβίδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης κακοποιούσε και τις δύο γυναίκες με τις οποίες ήταν παντρεμένος, ενώ υπάρχουν καταγγελίες και για βασανισμό και θανάτωση ζώων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ