Στην Πάτρα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 60χρονος δολοφόνος της Ανδραβίδας. Σήμερα το πρωί, μετά και τη μεταφορά του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ο δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού, προχώρησε σε ομολογία. 

Ο 60χρονος κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι. Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Μετά τη σύλληψη του δράστη, πολλές καταγγελίες έρχονται «στο φως» αναφορικά με τη δράση του στο παρελθόν, με σειρά εγκληματικών πράξεων απέναντι σε ανθρώπους αλλά και ζώα.

Συγγενής του 60χρονου δράστη της Ανδραβίδας, ο κ. Παναγιώτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!». «Είναι γιος του δεύτερου ξάδερφού μου. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας κλειστός χαρακτήρας, ένας άνθρωπος που δεν είχε φίλους, δεν είχε γελάσει ποτέ.

Όποιος του έφερνε αντίρρηση τον τακτοποιούσε αναλόγως. Έχω γίνει μάρτυρας και άλλων περιστατικών», είπε.

«Έχει πάρει την ανιψιά μου, είναι η πρώτη του γυναίκα. Τη βαρούσε τρεις φορές την ημέρα την ανιψιά μου και τον χώρισε. Δεν πλήρωσε ποτέ του διατροφή. Έχει ένα γιο παντρεμένο πια, γύρω στα 30. Δεν μπορείς να τον πλησιάσεις αυτό τον άνθρωπο, να του μιλήσεις. Έχει ένα αγόρι με την πρώτη του γυναίκα και ένα κορίτσι 19-20 χρονών με τη δεύτερη. Και τη δεύτερη σύζυγό του τη χτυπούσε», συνέχισε.

«Είναι πολλά τα μυστικά. Το κύριο επάγγελμά του ήταν στα “φρουτάκια”. Έχει βγάλει πολλά λεφτά. Ήταν επαγγελματίας, είχε μαγαζί με “φρουτάκια”. Η τοπική κοινωνία δεν ασχολείται με του άλλου τα οικογενειακά. Στη γειτονιά δεν υπάρχει κόκορας, όποιος υπήρχε πήγαινε με το αεροβόλο και τον κατέβαζε κάτω. Όλα ξεκινούν από την πολιτεία. Στην Ανδραβίδα οι αστυνομικοί παίζουν στα φρουτάκια του. Η αδερφή μου, ο γαμπρός μου, εγώ, δεν πήγαμε να ζητήσουμε ούτε διατροφή ούτε τίποτα», σημείωσε ο κ. Παναγιώτης κλείνοντας.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μίλησε ο κ. Λευτέρης Μαντζώρος, ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών. «Εμείς ήμασταν στο συνεργείο και εργαζόμασταν, ακούσαμε το παιδί να φωνάζει βοήθεια και ότι “ο αδερφός μου δεν ανασαίνει”. Ήρθε μέσα, βάλαμε το μωρό πάνω στο γραφείο και είδαμε ότι το παιδί ήταν ήδη νεκρό. Το παιδί είπε να πάμε στο σπίτι, ήταν η μητέρα του. Το μωρό το έφερε ο 12χρονος με μία πάνα και ένα φανελάκι, είχε σημάδια στο σώμα του, και είχε αίμα στο στόμα του. Το μωρό ήταν χτυπημένο και ήδη νεκρό. Είχε σημάδια και στο λαιμό του», περιέγραψε.

«Ο 12χρονος ήταν σοκαρισμένος, δεν μπορούσε να ανασάνει. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εργαζόμενοι, πολύ καλοί άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει προβλήματα. Δούλευαν και οι δύο», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ