Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος κατηγορούμενος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, με θύματα τους Αρμάντο και Μαρία Κλότσι, και τα δύο παιδιά τους, 1,5 και δύο ετών.

Μετά την πολύωρη απολογία τού 60χρονου, που διήρκεσε για περισσότερες από τέσσερις ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται ότι ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε χθες προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, λίγη ώρα αφότου προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας υπό σφοδρές αποδοκιμασίες.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, παραδέχθηκε για ακόμη μια φορά ότι σκότωσε το ζευγάρι, εξακολούθησε όμως να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα για τα παιδιά.

«Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι», φέρεται να είπε ο δράστης στον ανακριτή, σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν να διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το ζευγάρι, δημιουργούσε προβλήματα στην μητέρα του, η οποία διαμένει ακριβώς πάνω από το σπίτι που έγινε το φονικό. 

«Πήγα στο σπίτι τους, μαλώσαμε. Κατά τη διάρκεια της πάλης βρεθήκαμε στο υπνοδωμάτιο, όπου έβγαλα το όπλο και τους πυροβόλησα». Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του ανακριτή για το τι συνέβη με τα παιδιά, ο δράστης συνέχισε να λέει διαρκώς, πως δεν θυμάται.

Στην ερώτηση, γιατί γύρισε πίσω στο σπίτι του, στην Ανδραβίδα, ο 60χρονος απάντησε πως δεν το έκανε για να πάρει χρήματα, ή για κάποιον άλλο λόγο, αλλά για να ταΐσει τον σκύλο του, ενώ για το όπλο του φόνου, ανέφερε πως ήταν κειμήλιο από τον πατέρα του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 60χρονου, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε πως ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι δεν θυμάται να διέπραξε τη δολοφονία των δύο παιδιών ενώ  παραδέχεται ότι σκότωσε το ζευγάρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ