Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες μετά αποκάλυψη της δράσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Η Αφροδίτη Σημίτη εξομολογήθηκε μέσα από το Facebook της τη δική της περίπτωση «Στάθη». «Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Στάθηδες εκεί έξω, γράφει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός. «Μη μασάτε κορίτσια! Ξεμπροστιάσετε τους!»

Για εκείνη ο «Στάθης» βρέθηκε στην εταιρία που εργαζόταν. Φυσικά και δεν το άφησε να περάσει έτσι αφού ενημέρωσε τους ανώτερούς της. «Πολύ πρόσφατα εντόπισα έναν τέτοιο σε μεγάλη εταιρεία που συνεργαζόμουν. Είναι το δεξί χέρι του αφεντικού. Μου ήταν πολύ δύσκολο αλλά το αποκάλυψα στον CEO της εταιρείας, ο οποίος όμως μου είπε πως είναι πολύ σημαντικός του συνεργάτης και δεν τον ενδιαφέρει τι κάνει στην ζωή του, παράλληλα βέβαια δρομολόγησε τη διακοπή της συνεργασίας τους μαζί μου», καταγέλλει η Αφροδίτη Σημίτη.

Προτρέποντας όλες τις γυναίκες να μιλήσουν, καταλήγει: «Θα παλέψω μέχρι τέλους για να αποδειχθεί η αλήθεια.Το ίδιο πρέπει να κάνουμε όλες με όποιο κόστος, όσο δύσκολο κι αν είναι. Μιλήστε!»

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να πω πως υπάρχουν αμέτρητοι Σταθηδες εκεί έξω.Μη μασάτε κορίτσια!Ξεμπροστιάσετε τους!Πολύ…

Posted by Afroditi Simiti on Tuesday, December 14, 2021

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ο Αντώνης Κανάκης κι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» θα κινηθούν νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής είχε ανεβάσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site χωρίς τη συγκατάθεσή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ