Ο Αντώνης Κανάκης κι η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» θα κινηθούν νομικά εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά την αποκάλυψη ότι ο πρώην συνεργάτης της εκπομπής είχε ανεβάσει ερωτικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε πορνογραφικά site, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Οι «Ράδιο Αρβύλα», αφού αρχικά δήλωσαν την στήριξή τους στην κοπέλα και σε όσα υπέστη, ζήτησαν να απομακρυνθεί από τη θέση του. Το ίδιο συνέβη και με ραδιοφωνικό σταθμό στην Κύπρο. Τώρα περνούν στην αντεπίθεση με αγωγή καθώς έχουν πληγεί τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά από όσα διέπραξε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Λίλιαν Τσουρλή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης έχουν ήδη κινηθεί νομικά με αγωγή εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά όσο κι η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης ως δημιουργός της.»

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Αντώνης Κανάκης έχει στείλει το δικό του μήνυμα σε όσους δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στην παρέα των «Ράδιο Αρβύλα» μετά την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση», γράφει ο παρουσιαστής στην σελίδα του στο Facebook.

«Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της», αναφέρει ο Αντώνης Κανάκης. Την δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκε η 30χρονη επιβεβαίωσε και η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε».

Ο Αντώνης Κανάκης υπογράμμισε ότι θα σταθούν δίπλα της με όποιον τρόπο μπορούν. «Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους», είπε αναφερόμενος στο κείμενο του συνεργάτη του, Χρήστου Κιούση στο αθλητικό μέσο στο οποίο εργάζεται.

«Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά», είπε ευχαριστώντας τον κόσμο που τους έστειλε μηνύματα.

«Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ