Κάποιος θα πει: κακώς ασχολείστε. Και ενδεχομένως θα έχει δίκιο. Τι είναι αυτό που μας κάνει να ενδιαφερόμαστε ακόμα για έναν «καλλιτέχνη» που πιάστηκε στα χέρια με άλλο καλλιτέχνη στα μουσικά βραβεία που υποτίθεται γίνονται για να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά μέσα από τη μουσική; Σίγουρα το μαδοτράπι που είδαμε στα Mad VMA δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα, οπότε το γεγονός από μόνο του ήταν θέμα συζήτησης, του τύπου «τι φάση;».

Όσα έγιναν στα Mad VMA ήταν η κορύφωση μιας συμπεριφορικής κατάντιας από ανθρώπους που υποτίθεται εκπροσωπούν μια τέχνη -και ένιωσαν πως μετά από όσα έγιναν εκπλήρωσαν το «χρέος» τους στο εμβρόντητο κοινό καταθέτοντας μια ζορισμένη συγγνώμη, που ελάχιστα και ελάχιστους έπεισε. Γιατί δικαίωμά σου να είσαι ασυμβίβαστος, αντισυστημικός, επαναστάτης και χύμα, αλλά δεν είναι δικαίωμά σου να σκορπάς τον φόβο σε ένα δημόσιο event όπου ο κόσμος πάει να διασκεδάσει.

Μετά το πρωτοφανές φιάσκο των βραβείων δεν πέρασαν και πολλές μέρες όταν ο Snik The Hustla αποκάλεσε τη νέα του σύντροφο «πατσαβούρα» σε βιντεάκι που έκανε στόρι και ανάρτησε να δουν οι 411Κ followers του. Κακώς μας έκανε εντύπωση και πάλι γιατί στους στίχους που τραγουδά είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή του για το γυναικείο φύλο. Μετά από όσα έχει τραπάρει, το «πατσαβούρα» ακούγεται σχεδόν κομπλιμέντο. Κακώς, επίσης, μας ξάφνιασε πως τους χρήστες των social που σχολίασαν αρνητικά τον ατυχή χαρακτηρισμό της συντρόφου του, εκείνος με τη σειρά του τους αποκάλεσε σε επόμενο βίντεο που ανάρτησε «παλιομου@*$», ενοχλημένος που δεν κατάλαβαν το -εκλεπτυσμένο- χιούμορ του.

Λοιπόν ακούστε παλιοτσιμπ@@@@, εσείς με τα άρθρα που κάνετε, εσείς στα πάνελ καλό θα ήταν να ξέρατε και να καταλαβαίνετε κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Άντε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας λίγο, που δεν την κάνετε και σωστά. παλιομ@@@“, τοποθετήθηκε ο τράπερ που αρέσκεται να βλέπει τι λένε γι αυτόν τα πρωινάδικα και τι γράφουν τα σάιτ.

Μετά από όλο αυτό προφανώς δεν θα έπρεπε να μας κάνει καθόλου μα καθόλου εντύπωση που η σύντροφος ενός τέτοιου ανθρωπότυπου «καλλιτέχνη» θεώρησε cool να αναρτήσει και δικό της βιντεάκι, στο οποίο αυτή τη φορά τον αποκαλεί εκείνη «πατσαβούρη», γελώντας. Γιατί αυτό το χιούμορ τους έφερε πιο κοντά.

Αυτό, όμως, που θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση είναι πως ο Snik δεν είναι καθόλου παιδάκι, αλλά ένας τύπος 35 χρονών, που βγάζει ένα σκασμό λεφτά, έχει μάνατζερ και ανήκει σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία, που καμία θέση δεν έχει πάρει σε όσα διαδραματίζονται τελευταία. Btw, τρομάζω να φανταστώ τί θα τους έσερνε μετά ο Snik στις αναρτήσεις του αν είχαν πάρει και θέση.

Μεγαλύτερη, όμως, εντύπωση, κάνει πως εν έτη 2022 υπάρχουν νέες, έξυπνες και σκεπτόμενες γυναίκες που το θεωρούν αστειάκι να έχουν έναν τράπερ γκόμενο που ανεβάζει στα σόσιαλ βιντεάκια που τις αποκαλεί «πατσαβούρες» -τόσο που σπεύδουν προς υπεράσπιση του χιούμορ του. Και που κάποιοι (πολλοί) σε αυτές τις αναρτήσεις κάνουν like και καρδούλες. Και μετά όλοι μαζί κοιτάνε τα views και χαίρονται γιατί έκανε buzz το στόρι. Πατσαβουριλίκι γενικώς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ