«Κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές η Παγώνη;» Πού να κατέβει και στις πύλες της κολάσεως, εμάς γιατί μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με την συγκεκριμένη κυρία; Επειδή μόνη της επέλεξε τον ρόλο του κλόουν;». Μετά τον σάλο που προκάλεσε με τη λεκτική του επίθεση στη Χριστίνα Λαμπίρη και την κόρη της (αλλά και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο μετά), ο Νίκος Μουρατίδης τραβάει σκανδάλη στη Ματίνα Παγώνη.

Διετές είναι το συμβόλαιο του Κώστα Τσουρού με το Mega, πράγμα που σημαίνει ότι ο παρουσιαστής θα βρίσκεται και του χρόνου στη θέση του. Τώρα αν θα παραμείνει στην ίδια ζώνη προβολής όρκο κανείς δεν μπορεί να πάρει.

Στο Mega τώρα, ακούγεται ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη κάνει μια ανεπίσημη συνάντηση με τη διοίκηση σχετικά με την ανανέωση του «πλατινένιου» της συμβολαίου. Ο σταθμός δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο αλλά ειδικά στην περίπτωση της συγκεκριμένης παρουσιάστριας, προσέχουν όλοι πάρα πολύ τι λένε και σε ποιους!

(Instagram/ elenimenegaki)

Στο Νέο Φάληρο πάντως, συναντήσεις κορυφής δεν έχουν γίνει ακόμα, αλλά μαθαίνουμε ότι το κανάλι δεν σκοπεύει να αποχωριστεί τη Φαίη Σκορδά καθώς το συμβόλαιό της λήγει το καλοκαίρι. Μπορεί οι επιδόσεις της να μην είναι… πανηγυρικές, το ταμείο όμως είναι γεμάτο. Το ίδιο δεν θα λέγαμε ότι ισχύει για τη Μαρία Μπακοδήμου, αν και η εκπομπή της κάνει λίγο πιο υψηλά νούμερα και, το κυριότερο, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον τη φετινή σεζόν. Εξάλλου η Μαρία είναι μια παρουσιάστρια- πασπαρτού που ό,τι κι αν της αναθέσεις έχει την ικανότητα να το φέρει στα μέτρα της και να είναι παραπάνω από αξιοπρεπής, ακόμα και με πρότζεκτ τύπου Power of Love.

Χτες πάντως ήταν μια καλή μέρα για τη Φαίη, με 12,8% στο δυναμικό κοινό και 28,8% στους άντρες 25-44. Ρεκόρ σημείωσε και το The Chase της Μαρίας Μπεκατώρου με 21,1% στο δυναμικό κοινό και αυτό είναι κάτι που το χρεώνεται σε μεγάλο βαθμό η χαρισματική παρουσιάστρια.

(Instagram/ mariampekatwrou)

Σας είχαμε γράψει εδώ ως quiz για την εγκυμοσύνη της Βίκυς Κάβουρα πριν από λίγες μέρες. Η πληροφορία απέκτησε και επίσημα όνομα σήμερα, μετά εμείς αποκαλύψαμε από το «Πρωινό σουσού» το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Φυσικά δεν τελειώσαμε με τις εγκυμοσύνες, ευτυχώς η εγχώρια showbiz…. κυοφορεί πολύ τελευταία!

Στο πρωινό του Open αποκαλύψαμε σήμερα και τον νέο Μαχητή που μπαίνει στο Survivor, τον επιχειρηματία Σωτήρη Λαμάι, ενώ λίγο μετά έγινε γνωστό από το tipster.gr ότι στην ίδια πτήση επιβιβάστηκε ο συμπρωταγωνιστής της Βίκυς Κάβουρα, στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος μας είχε πρωτοσυστηθεί μέσα από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Λίγο σκούρα τα βρήκε το Survivor απέναντι στη χτεσινή πρεμιέρα του MasterChef που έκανε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 22,4%. Αν και μιλάμε για ένα reality μαγειρικής, οι μετρήσεις στα επιμέρους κοινά έδωσαν μεγαλύτερα ποσοστά στους άντρες τηλεθεατές. Το Survivor περιορίστηκε στο 12,8%, αλλά στο σύνολο κοινού πήρε οριακά τη νίκη από το Master Chef με 15,3%.

Ο Δημήτρης Σκουλός φεύγει, ο Λάκης Γαβαλάς έρχεται και το My Style Rocks ξαναμπαίνει σε γυρίσματα την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου με τον νέο κύκλο να κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου. Με το GNTM να επιστρέφει, εκτός απροόπτου, το φθινόπωρο, ίσως έτσι να ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του γνωστού φωτογράφου στο Star.

Στο ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συγκινήσει πολύ. Το μόνο που θα πω εδώ είναι ότι προσπάθησα πάρα πολύ να κρατήσω τα δάκρυά μου έχοντάς τον απέναντί του. Τον ευχαριστώ που με εμπιστεύτηκε με μια μεγάλη κατάθεση ψυχής.

Διαβάστε επίσης: Ο Μουρατίδης συνεχίζει ακάθεκτος, ο Γαβαλάς έχει ζήτηση και ο Λιάγκας δεν ξεχνά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ