Ούτε δύο εβδομάδες έχουν περάσει από την Πρωτοχρονιά και τα εγχώρια τηλεοπτικά beef είναι περισσότερα από όσα μπορούμε να καταναλώσουμε. Ο Νίκος Μουρατίδης γίνεται περιζήτητος τηλεοπτικά επειδή έβρισε τη Χριστίνα Λαμπίρη. Εκείνη αρκείται να απαντήσει έμμεσα με τα λόγια του Χαβιέ Μπαρδέμ, εκείνος χαίρεται που όλοι ανακάλυψαν το blog του και κάνει σήμερα επίθεση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου καταχωρώντας τον στα «απόβλητα της τηλεόρασης»- ώστε να εξασφαλιστεί άμεση αναπαραγωγή.

Άνθρωπος πάντως από το περιβάλλον της Χριστίνας, μας μετέφερε πως είναι ακόμα «σοκαρισμένη» από τα σχόλια του Μουρατίδη.

Η Νανά Παλαιτσάκη λέει ξανά ότι στο Mega θεωρούσαν τη Φαίη «τριτοκλασάτη» παρουσιάστρια και αφήνει πάλι να εννοηθεί πως ό,τι κατάφερε το οφείλει στον Γιώργο Λιάγκα. Όχι τίποτα δεν έχει συμβεί ανάμεσά τους, αντίθετα στο πρόσφατο παρελθόν η Νανά εκθείαζε τη παλιά της συνεργάτιδα από το Alter. Είναι αλήθεια ότι το Mega ήταν πολύ διστακτικό αρχικά απέναντι στη Φαίη, όπως ήταν διστακτικοί λίγα χρόνια αργότερα απέναντι στον Σεφερλή. Η Φαίη που είναι ευαίσθητο παιδί και αυτό το λέω σοβαρά τώρα, μου είπαν ότι στεναχωρήθηκε πολύ γιατί μόνο καλές αναμνήσεις έχει από τη συνεργασία τους στο «Πολύ Μπλα Μπλα» με Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μιχάλη Ροδόπουλο, Ρούλα Κουσκουρή, Στάθη Παπούλια και Άγγελο Πυριόχο στο πάνελ και Ζήνα Κουτσελίνη στο κοντρόλ ως διευθύντρια ψυχαγωγίας.

Ο Γιώργος Λιάγκας μαλακώνει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας ότι κρατάει κυρίως τις καλές στιγμές τους αλλά προς το παρόν δεν ξεχνάει το κακό που του έκανε η Τίνα Μεσσαροπούλου με το «τζαμπουίτα» του Ντουμπάι και συμβουλεύει δημόσια τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να την προσέχει γιατί της δίνει λανθασμένες πληροφορίες τελευταία και την εκθέτει με αποτέλεσμα στο τέλος να ζητάει συγγνώμες εκείνη. Ωραίο δώρο για την Τίνα ήταν αυτό που σήμερα, σύμφωνα με το Facebook της, κλείνει τα 46!

Σχίζας, Τριαντάφυλλος, Μαρτίκας, Βρισηίδα, Ασημακόπουλος (και από κοντά Μικρούτσικος και Λιάγκας) δεν χάνουν ευκαιρία να «καρφώσουν» την Κατερίνα Δαλάκα και κάποιοι από αυτούς αφήνουν υπονοούμενα για προνομιακή μεταχείριση από την Παραγωγή του Survivor. Εκείνη φυσικά δεν μπορεί να απαντήσει γιατί βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο αλλά, όταν μπουν νέοι παίκτες και της μεταφέρουν όσα λέγονται, βάζουμε στοιχηματάκι ότι θα αντιδράσει.

Lucky Lak!

Παρασκευή 19/1 έχει προγραμματιστεί το πρώτο γύρισμα για τον νέο κύκλο του My Style Rocks καθώς επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι η πρεμιέρα να γίνει στις 5 Φλεβάρη, αμέσως δηλαδή μετά το φινάλε αυτού του κύκλου. Το κανάλι θεωρεί βέβαιη τη συμμετοχή του Λάκη Γαβαλά, εκείνος όμως είναι σε δίλημμα αφού τον φλερτάρουν και άλλα μαγαζιά: «Να κρίνει ή να κρίνεται;» (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!). Το οριστικό ραντεβού των δύο πλευρών θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο καθώς ο Λάκης είχε αυτή την εβδομάδα επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Αθηνών.

Μίνι θεατρικό σκάνδαλο: Ποια γνωστή πρωταγωνίστρια έπαιξε χτες σε μεγάλη θεατρική σκηνή με μάσκα καθώς είχε διαγνωστεί με κορονοϊό αλλά οι ιθύνοντες προτίμησαν να μην ακυρώσουν την παράσταση;

Γιάννης Λάτσιος – Σοφία Ζαχαράκη: Λήξη συναγερμού. Όπως αποκάλυψε το Happy Day, οι δυο τους έτρωγαν χτες μαζί στο υπερκοσμικό στέκι του Κολωνακίου, Zurbaran. Οι πηγές μας λένε πως ο πρώην σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι μόνος, αλλά η σύντροφός του είναι ξανθιά και όχι διάσημη!

Διαβάστε επίσης: Η σοκαριστική δήλωση του Μουρατίδη για τη Λαμπίρη, οι εκπλήξεις στα καθαρά νούμερα τηλεθέασης και ο νέος έρωτας της showbiz

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ