Θέλει ο παρουσιαστής να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει

Όπως καταλαβαίνει κανείς εύκολα, στην τηλεόραση δεν αγαπιόμαστε πολύ μεταξύ μας και αυτό φαίνεται με κάθε ευκαιρία. Μία κούπα του καφέ αρκεί να ραγίσει μια φιλία, ένας χαρακτηρισμός μπορεί και να προκαλέσει ντόμινο αντιπαραθέσεων, από αυτές που ξεχνάς ποιος έκανε την αρχή και ποιος είπε την τελευταία λέξη. Και φυσικά ο ένας απαντάει στον άλλον με τον τηλεθεατή να νιώθει σαν να τον έχουν αφήσει έξω από το παιχνίδι.

Η Δανάη Μπάρκα απάντησε, ενοχλημένη, στις φήμες που τη θέλουν να κάνει του χρόνου εκπομπή με τον Κώστα Τσουρό (και δεν είναι οι μόνες φήμες που την αφορούν), η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε τον δικό της πόνο για όσα έχει ακούσει σχετικά με το πρόσωπό της τα τελευταία 30 χρόνια (τα οποία όμως έβαλαν το λιθαράκι τους στο χτίσιμο του μύθου της), η Ρούλα Κορομηλά μας μάλωσε που ασχολούμαστε με τα νούμερα τηλεθέασης.

Δεν θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα πούμε τη σκληρή αλήθεια, αλλά αυτά τα νούμερα απασχολούν και τους τηλεθεατές αλλά και όσους δεν πολυβλέπουν τηλεόραση ως κουτσομπολιό. Εμάς μας απασχολούν γιατί έχουν να κάνουν με την επιβίωσή μας. Για παράδειγμα, αν ο ΣΚΑΪ ήταν ευχαριστημένος πέρσι από τις επιδόσεις της Φαίης Σκορδά θα είχε τεθεί ποτέ θέμα αλλαγής ώρας; Θα έκαναν ραντεβού μαζί της για να την πείσουν να αλλάξει το σύμβολαιό της, θα έφερναν άλλη αρχισυντάκτρια και άλλους «πλαισιωτές»;

Το θέμα που προκύπτει τώρα είναι βέβαια πού θα βρίσκεται του χρόνου η Φαίη Σκορδά αφού το εμπορικό τμήμα του ΑΝΤ1 αναπολεί τις παλιές καλές εποχές της συνεργασίας τους και η κυρία Γιώτα Σπανού που παίρνει τη θέση του Τζώρτζη Ποφάντη είχε μια άριστη συνεργασία στον ΣΚΑΪ με την παρουσιάστρια αλλά και παλιότερα στον ΑΝΤ1 όταν ήταν project manager στο «Πρωινό».

Αυτό με τα εμπορικά έσοδα πάντως κρατήστε το και όσοι πιστεύετε ότι το Mega δεν θα προσπαθήσει να κρατήσει την Ελένη Μενεγάκη στο δυναμικό του…

Δύσκολα τα πράγματα για το «Μεγάλο Παζάρι» του Alpha που δεν κέρδισε πόντους ούτε στη νέα ζώνη μετάδοσής του, παρόλα αυτά τα επεισόδια που έχουν συμφωνηθεί με την ξένη εταιρεία παραγωγής πρέπει να προβληθούν. Επίσης ο σταθμός δεν μετανιώνει σε καμία περίπτωση για την επιλογή του Ηλία Βρεττού στον ρόλο του παρουσιαστή, όπως δεν μετανιώνει και ο ΑΝΤ1 για τον Θάνο Κιούση που σημειώνει πλέον τα ίδια νούμερα τηλεθέασης με τον προκάτοχό του στο 5Χ5, στοιχίζοντας λιγότερα χρήματα στο κανάλι!

Μα-πού-Ζω ακόμα

Τι συμβαίνει με τη συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη και του Ηλία Καμπακάκη; Η νυχτερινή πιάτσα γνώριζε ότι το σχήμα θα έκανε πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη, στη συνέχεια μάθαμε ότι θα τους δούμε στις 23 του μήνα αλλά τώρα ακούγεται πως στην καλύτερη περίπτωση η έναρξη θα γίνει στις 30/11 αφού οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν συναντηθεί ακόμα- και αυτός είναι ίσως ο λόγος που δεν έχει βγει η επίσημη ανακοίνωση. Πάντως πριν από λίγες μέρες ο Γιώργος απομάκρυνε ξαφνικά άλλον έναν στενό του συνεργάτη, τον Γιώργο Ισαάκ- προηγουμένως είχε διακόψει τη συνεργασία με τον επί χρόνια μετρ και καλό του φίλο στο πλαίσιο ενός ολικού restart που αποφάσισε να κάνει μετά τη μετακίνησή του από τη Minos- EMI στην Panik Records.

Οι τηλεοπτικές Υποψηφιότητες της ημέρας

Βραβείο «Στην Barking Well έχουμε ελευθερία λόγου»

Ανδρέας Μικρούτσικος (στη Super Κατερίνα για το Χαμογέλα και πάλι): «Το ξεκινήσανε άνευ Βασάλου και άνευ βασάνου και καθ’ οδόν αγοράσανε και τον Βασάλο, δηλαδή ψωνίσανε από σβέρκο».

Βραβείο «Στα λόγια μου έρχεσαι»

Aφροδίτη Γραμμέλη στο Mega Καλημέρα: «Οι μεγαλύτερες προδοσίες έχουν έρθει από ανθρώπους, τους οποίους έχουμε στηρίξει και έχουμε εμπιστευτεί».

Βραβείο «Κόψε Κάτι»

Βάσια Τριφύλλη στο «Πάμε Δανάη»: «Το ”Ραντεβού στα τυφλά” έκανε 98%. Ήταν απίστευτη η μαγεία που υπήρξε μεταξύ εμού και του κόσμου που το έβλεπε. Δεν ξέρω για ποιον λόγο θεάρεστο ο κόσμος το έχει συνδέσει με εμένα».

Βραβείο «Επιτέλους δικαίωση»

Μαρίνα Σάττι στο Studio 4: «Η αγαπημένη μου ελληνική συμμετοχή στη Eurovision είναι το S.A.G.A.P.O»

Gossip Quiz (που δεν αφορά την KatKen)

Ποιες παρουσιάστριες που ήταν πέρσι κολλητές φέτος έχουν απομακρυνθεί πολύ;

Spoiler Alert

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και δύο μέρες η Μαρία Καλάβρια, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή θα είναι και η αποχώρηση που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπττη στο I am a Celebrity, get me out of here του ΣΚΑΪ.

Το τραγούδι της ημέρας

Μετά το dance hit του καλοκαιριού, It goes like Nanana, η διάσημη μουσική παραγωγός, Peggy Gou, επέστρεψε δυναμικά με ένα υπέροχο mid tempo κομμάτι σε συνεργασία με τον Lenny Kravitz:

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ