Ποιος θα πάρει τη θέση του παρουσιαστή- πασπαρτού Γιώργου Λιανού στα live του The Voice; Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, το The Voice θα κάνει ένα διάλειμμα τις γιορτές, θα επανέλθει τον Γενάρη και τα 4 live θα προβληθούν τον Γενάρη. Ήδη πάντως ακούγεται το όνομα της Φαίης Σκορδά. Εναλλακτικά προτείνουμε να φέρουν πίσω τον Λιανό και για έναν μήνα να βάλουν στη θέση του τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού τα γυρίσματα της αγγλόφωνης ταινίας του θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Η Acun Medya πάντως τηρεί σιγή ιχθύος και για τη θέση της παρουσιάστριας των backstage καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να επιστρέψει η Λάουρα Νάργες, που τους είχε ικανοποιήσει περισσότερο από τη διάδοχό της.

Μιας και αναφερθήκαμε στο The Voice, η πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Teatro είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου αν και όλοι σχεδόν πιστεύουν ότι δεν θα είναι έτοιμοι τότε.

Την ίδια ημερομηνία τοποθετείται και η πρεμιέρα της Έλενας Παπαρίζου με τον Γιώργο Σαμπάνη στον «Βοτανικό».

Πολύ ενοχλημένη μαθαίνω ότι είναι η Νάντια Μπουλέ από τους παραγωγούς του Dot καθώς την ενημέρωσαν κυριοκλεκτικά την τελευταία στιγμή ότι δεν θα συνεχίσει τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να μην προλάβει να κάνει άλλες συζητήσεις και να μείνει εκτός. Η ίδια πάντως δεν έχει μιλήσει ακόμα και έχει αρνηθεί ουκ ολίγες προτάσεις για συνεντεύξεις. Από την άλλη μεριά και η συνεργασία Dot- ΣΚΑΪ δεν τελείωσε με τσάι και συμπάθεια αλλά με αρκετή ένταση. Αντιθέτως, ακόμα και οι ίδιοι οι συντελεστές της εκπομπής εντυπωσιάστηκαν από τη θερμή αγκαλιά που τους άνοιξε το Star…

Καθαρά νούμερα τηλεθέασης: Όσα μας έκαναν εντύπωση

Το Happy Day κερδίζει σταθερά το Mega Καλημέρα στο δυναμικό κοινό (17,9%- 13,7%). Στο σύνολο όμως η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε 15% ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή 12,9%.

Η Φαίη Σκορδά εξακολουθεί να χάνει μονάδες από τη Θεσσαλονίκη (2,1%).

42,2% σημείωσε στο γυναικείο κοινό 15-24 η Κατερίνα Καινούργιου την Τετάρτη.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε την υψηλότερή του επίδοση χτες στο κοινό άνω των 65 ετών (19,6%).

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» στον ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 52,2% στις γυναίκες 15-24.

Το συγκεκριμένο κοινό παρέμεινε και στο «Ρουκ Ζουκ» (56,5%) αλλά και στην ξένη σειρά Brooklyn Nine Nine (57,2%).

Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για το «Καλό Μεσημεράκι» με 6,4% στο δυναμικό κοινό και τον Νίκο Μουτσινά αποφασισμένο, πλέον, να κάνει μία παύση μετά το τέλος της σεζόν.

Το κοινό 18-54 προτίμησε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με 13,3%.

O «Σασμός» βρέθηκε στην κορυφή του TOP 10 τόσο στο δυναμικό κοινό (27,6%) όσο και στο σύνολο με 1.196.000 τηλεθεατές, μόλις 5000 περισσότερους από τη «Γη της Ελιάς».

Και μια ιστορία για τον Γιώργο Λιάγκα

Επειδή εδώ ούτε εμμονές έχουμε, ούτε εμπάθειες, σήμερα θέλω να πω και κάτι καλό για τον Γιώργο. Όταν ήταν στον ΣΚΑΪ και είχε γίνει στον αέρα το περιβόητο, και άκρως ατυχές, σκηνικό με την αναπαράσταση της σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί η φοιτήτρια, το κανάλι είχε ζητήσει αμέσως την απομάκρυνση της αρχισυντάκτριας, Ελεάννας Τρυφίδου.

Τότε ο 53χρονος, σήμερα, παρουσιαστής είχε μπει μπροστά, την είχε προστατεύσει, αν και όπως μου είχαν πει μετά οι συντελεστές της εκπομπής, το «αστείο» ήταν δική της ιδέα. Ο Γιώργος πήρε γενναία μόνος του την ευθύνη, ενώ θα μπορούσε να τη διώξει από πάνω του. Αυτόματα έγινε στόχος του διαδικτύου και η εκπομπή πήρε την κάτω βόλτα στα νούμερα. Από τότε ουσιαστικά άρχισε να καταρρέει η σχέση του με το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο σταμάτησε να τον στηρίζει.

Τελικά η αρχισυντάκτρια απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες έναν μήνα μετά για άλλο λόγο και εκεί ο Γιώργος δεν μπορούσε να κάνει κάτι πια. Αλλά επειδή η ζωή κύκλους κάνει, η Ελεάννα επέστρεψε πανηγυρικά στο κανάλι δύο χρόνια μετά ως αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά.

Το πιο σουρεαλιστικό που γινόταν πάντως τότε, είναι ότι η εμπορική διεύθυνση του ΣΚΑΪ επέμενε να συνεχίσει ο Γιώργος Λιάγκας, η διεύθυνση όμως είχε ήδη αποφασίσει να τον αντικαταστήσει, φέρνοντας την Ιωάννα Μαλέσκου από την Κρήτη. Τελικά η Ιωάννα έκανε ακόμα χαμηλότερα νούμερα από τον Γιώργο. Στο μεταξύ το πρόσωπο που είχε εξασφαλίσει τη μεταγγραφή της (τη διεκδικούσε άλλο ένα κανάλι) είχε παραιτηθεί από την αρχή της σεζόν και η νέα διοίκηση δεν την είδε ποτέ με καλό μάτι, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον το περιβάλλον της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ