Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς λένε «Σε θέλω» τότε ξεκινά το μεγαλύτερο talent show παγκοσμίως, στον ΣΚΑΪ. Το The Voice of Greece επιστρέφει για 7η σεζόν και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του μουσικού διαγωνισμού.

Το The Voice of Greece γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα και ύστερα από 6 επιτυχημένες σεζόν υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψεις.

4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach. Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους.

Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή.

Ξεχωριστό παλμό στο show δίνει η live παρουσία κοινού στο πλατό ύστερα από δύο χρόνια. Πόσο θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους;

Εκτός από το τρέιλερ που κυκλοφορεί στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» είδαμε και πλάνα από τον εκνευρισμό της Έλενας Παπαρίζου η οποία δέχτηκε το πρώτο block της χρονιάς. Η τραγουδίστρια δεν χάρηκε καθόλου που κάποιος coach την απέκλεισε από τη διεκδίκηση του διαγωνιζόμενου και ζητούσε να μάθει ποιος ήταν. Έβγαλε μάλιστα και τη ζώνη του Πάνου Μουζουράκη για να δείξει τις διαθέσεις της…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ