Αποφασισμένος είναι ο ΣΚΑΪ να αποδυναμώσει το Master Chef του Star με τη βοήθεια της Acun Medya και το Top Chef, ένα επίσης πετυχημένο φορμάτ σε διεθνές επίπεδο. Αν και στην πρώτη προβολή στον ΑΝΤ1- που επίσης θα έχει το δικό το μαγειρικό reality φέτος- δεν είχε ευτυχήσει, αυτή τη φορά το δέλεαρ θα είναι πολύ ισχυρό. Διπλάσιο χρηματικό έπαθλο στον νικητή (100.000 ευρώ!), «το μεγαλύτερο που έχει δοθεί σε αντίστοιχο παιχνίδι στην Ελλάδα, όπως μας είπαν) και μια προσφορά εργασίας σε εστιατόριο του εξωτερικού με αστέρια Michelin. Με αυτό τον τρόπο ελπίζουν ότι θα προσελκύσουν ακόμα περισσότερους δυνατούς παίκτες, οι οποίοι μπορεί να δίσταζαν μέχρι σήμερα να δηλώσουν συμμετοχή. Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν επιτροπή και παρουσιαστής, που δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι ένας γνωστός- δηλαδή τηλεοπτικός- Έλληνας σεφ. Δεκαπέντε έχουν κάνει ραντεβού μέχρι στιγμής!

Την ίδια στιγμή, διαψεύδονται οι πληροφορίες που ήθελαν την Τζούλια Αλεξανδράτου να μπαίνει στο σπίτι του Big Brother, το οποίο επρόκειτο αρχικά, όπως ξέρουν όλοι πλέον, να παρουσιάσει ο Γιώργος Τσαλίκης και τελικά θα δούμε στη θέση του το δίδυμο Γκουντάρα-Κάκκαβα. Αυτό βέβαια δεν αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων από το περασμένο φθινόπωρο, όταν το ζευγάρι ερχόταν στα live σε ρόλο σχολιαστή.

Στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου έρχεται, μου λένε, ένα πασίγνωστο πρόσωπο και άκρως… επίκαιρο. Τίποτα άλλο δεν μου επιτρέπεται να πω!

Καλή αρχή και στη χαρισματική Μπέττυ Μαγγίρα που παίρνει τη θέση της στο Open. Αρκετά δύσκολο όμως το στοίχημα, με μια πληθωρική προσωπικότητα που πιο πολύ θα τη φανταζόμασταν οι περισσότεροι σε ένα βραδινό λαμπερό project και όχι ένα κλασικό πρωινάδικο. Η αλήθεια είναι ότι η Μπέττυ έχει φαν, είναι δουλευταρού και της αξίζουν τα καλύτερα. Το πρόβλημα όμως το Open είναι ότι αυτή τη στιγμή δύσκολα μπορεί να στηρίξει όσο πρέπει μια καθημερινή ζωντανή εκπομπή απαιτήσεων -με χαρά θα δούμε τις αμφιβολίες μας να διαψεύδονται.

Έληξε χτες το συμβόλαιο της Μαρίας Μπεκατώρου με τον ANT1 και στις αρχές της εβδομάδες βγαίνει η επίσημη ανακοίνωση από το Mega για να πάρει αμέσως μετά σειρά η Κατερίνα Καραβάτου. Οι λοιπές ανακοινώσεις μετά τις 16 Αυγούστου.

Για να κλείσουμε ευοίωνα, ο ήρωας της εβδομάδας είναι ο Θοδωρής Ιακωβίδης, τον οποίο είχαμε φωτογραφίσει για το ΟΚ! που κυκλοφορεί λίγες μέρες πριν αναχωρήσει για το Τόκιο- αξίζει να διαβάσετε τη συνέντευξή του. 136 χιλιάδες έχουν φτάσει μέσα σε μιάμιση μέρα οι followers του (από 4Κ που είχε πριν αγωνιστεί) στο Instagram. Ωραία η κάθε Τούνη να τη χαζεύεις και να τη χαίρεσαι, αλλά ένα follow που δεν κοστίζει, μπορεί να φέρει στον Θοδωρή χορηγούς ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά του. Και εκείνος αλλά και όσοι αγωνίζονται με δικούς τους πόρους για να κάνουν όλους εμάς περήφανους στο εξωτερικό.

Καλό μήνα σε όλους με υγεία και ασφάλεια!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ