Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου που θα παρουσιάζουν η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας. Στις 28 Αυγούστου πρέπει όλα να είναι έτοιμα ώστε το ζευγάρι να ανοίξει την φετινή σεζόν.

Για την παρέα του μεσημεριού είχε μιλήσει και ο Κώστας Φραγκολιάς που τελικά παρέμεινε στο Happy Day. Στο τιμόνι της εκπομπής θα βρεθεί εκτός απροόπτου η έμπειρη αρχισυντάκτρια, Γωγώ Σαμπάνη, ενώ αναζητούνται πρόσωπα για να βρεθούν στην μεσημεριανή παρέα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μάλιστα, έχει γίνει πρόταση σε γνωστή τηλεκριτικό της οποίας το όνομα δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον προηγούμενο σταθμό με τον οποίο και συνεργάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη χρονιά η ζώνη του Σαββατοκύριακου αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον αφού τα περισσότερα κανάλια θα δημιουργήσουν ζωντανές εκπομπές ψυχαγωγικού χαρακτήρα με τον ανταγωνισμό να χτυπάει κόκκινο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ