Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι τηλεαστέρες να έχουν πάει διακοπές, ωστόσο στα στρατηγεία των καναλιών σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Την επόμενη σεζόν εκτός, από τις καθημερινές εκπομπές φαίνεται πως ενεργοποιούνται και ζώνες που μέχρι πρότινος, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, έπαιζαν επαναλήψεις ή ταινίες. Έτσι, η Ναταλία Γερμανού από τη νέα σεζόν δεν θα έχει μόνο μία ζωντανή εκπομπή απέναντι της αλλά άλλες τρεις. Ας δούμε πώς διαμορφώνεται ο τηλεοπτικός χάρτης του Σαββατοκύριακου στην μεσημεριανή ζώνη.

Νέα τηλεοπτική στέγη για την Κατερίνα Καραβάτου

Η Κατερίνα Καραβάτου μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Star και μετά από ένα γαϊτανάκι συζητήσεων με άλλους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με το Μega για την ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια έχει ξαναβρεθεί στην ίδια ζώνη το 2015, μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μια συνεργασία που, όπως έχει δηλώσει, δεν ήταν και από τις καλύτερες. Στο Mega θέλουν να δημιουργήσουν μια μεσημεριανή ζωντανή εκπομπή για τα Σαββατοκύριακα που θα μπορεί να κερδίσει την μερίδα του λέοντος από την τηλεοπτική πίτα. Η Κατερίνα Καραβάτου, είναι ικανή να σταθεί και να παλέψει με την Ναταλία Γερμανού, μιας και θα είναι μια από τους τηλεοπτικούς της αντιπάλους. Μαζί της, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που συνεργάζονταν και στη “Φωλιά των Κου Κου”.

Η Ναταλία Γερμανού ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κώστα Τσουρού

Στον Alpha παραδοσιακά, εδώ και χρόνια, η ζώνη του Σαββατοκύριακου ανήκει στην Ναταλία Γερμανού με την παρουσιάστρια να έχει περάσει με επιτυχία όλους τους τηλεοπτικούς σκοπέλους. Για την επόμενη σεζόν η Ναταλία και η εκπομπή “Καλύτερα δεν γίνεται” μετρά απώλειες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Η μεταγραφή του Κώστα Τσούρου και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου για το Mega είναι ένας πονοκέφαλος για την παρουσιάστρια που ψάχνει παρτενέρ για την τηλεοπτική της παρέα. Στο τραπέζι έχουν πέσει πολλά ονόματα ωστόσο κανείς μέχρι αυτή την ώρα, δεν είναι σίγουρος. Τις τελευταίες μέρες ακούγεται το όνομα του νεαρού δημοσιογράφου Δημήτρη Πανόπουλου για την θέση του Κώστα Τσουρού, μια σύγκριση άτοπη καθώς ο εξαιρετικός δημοσιογράφος του ΣKAΪ δεν έχει την τηλεοπτική προϋπηρεσία του πρώην συμπαρουσιαστή της Ναταλίας Γερμανού.

Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα στη θέση της Αντελίνας Βαρθακούρη

Στον ΣΚΑΪ τώρα η εκπομπή Σου Κου Family δεν έφερε τα αναμενόμενα και παρά το συμβόλαιο που έχει η Αντελίνα Βαρθακούρη, όπως λέγεται, για την επόμενη σεζόν, η αντικατάσταση θεωρείται σίγουρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκαβα θα είναι το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι που θα δούμε στη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στενό μαρκάρισμα για να βρίσκεται στο δυναμικό της εκπομπής έχει δεχθεί η Αφροδίτη Γραμμέλη, ωστόσο το συμβόλαιο της με τον Alpha λήγει τον Αύγουστο οπότε μέχρι τότε τίποτα δεν είναι σίγουρο. Όσο για την Αντελίνα Βαρθακούρη, στο Open σκέφτονται πως θα ήταν η ιδανική λύση για τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου. Η εκπομπή μάλλον θα προβάλλεται πριν την εκπομπή της Αννίτας Πάνια που θα επιστρέψει, όπως λέγεται, αν όλα πάνε καλά στις 5 το απόγευμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ