Ο κύβος ερρίφθη και ο Κώστας Τσουρός πια βρίσκεται και επίσημα στο mega για να είναι στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη. Ο συμπαρουσιάστης της Ναταλίας Γερμανού μετά από μια επιτυχημένη πορεία τα Σαββατοκύριακα θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στην καθημερινή εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη στο mega. Το πρωινό μαγκαζίνο θα μεταδίδεται, 8 με 11π.μ απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τις άλλες πρωινές ενημερωτικές και όχι μόνο εκπομπές. Ο έμπειρος παρουσιαστής έχει ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στο ραδιόφωνο με την Ελεονώρα Μελέτη και η χημεία τους δοκιμασμένη. Στην πρωινή παρέα θα βρίσκεται επίσης ο Θανάσης Πάτρας και η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Το κανάλι εξέδωσε δελτίο Τύπου, στο οποίο με μεγάλη χαρά καλωσόρισε τον δημοσιογράφο στο δυναμικό του.«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τον Κώστα Τσουρό στο δυναμικό του. Επικοινωνιακός, με ευθύ λόγο, καυστικό σχόλιο και τεκμηριωμένη άποψη, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα ενισχύσει περαιτέρω, με την εμπειρία και την αμεσότητά του, το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το MEGA καλωσορίζει τον Κώστα Τσουρό και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Ο Κώστας Τσουρός μετά από τέσσερα χρόνια στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού αποφάσισε να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη τηλεοπτική του καριέρα. Μάλιστα στη τελευταία εκπομπή με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την οικοδέσποινα του “Καλύτερα δεν γίνεται” και μέσα απο το instagram την ευχαρίστησε για όλες τις όμορφες τηλεοπτικές στιγμές τους.

https://www.instagram.com/p/CROtObTJkrh/?utm_source=ig_web_copy_link

Φωτογραφίες: Instagram/tsouroskostas

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ