Αργά το απόγευμα Παρασκευής στη μικρή ολάνθιστη αυλή του σπιτιού της στο Μαρούσι. Χωρίς μακιγιάζ, με μια άνετη λεπτή φόρμα και ένα παγούρι με νερό στο χέρι. Ο γεράκος πλέον Μίκι, το διάσημο Υorkie της, τρέχει ασταμάτητα γύρω γύρω με ενέργεια κουταβιού. Πριν ανοίξει το μαγνητοφωνάκι μιλάμε για τις διακοπές που όλοι περιμένουμε, μέρος των οποίων συνηθίζει να περνάει στο εξοχικό σπίτι της μητέρας της Εριέττας στα Κύθηρα. «Η μητέρα μου διανύει τη φάση της όψιμης μητρότητας» λέει η Ναταλία Γερμανού. «Ό,τι δεν έκανε όταν ήμουν 2, 3, 6, 7 ετών, το κάνει τώρα επί δέκα. Στη δεύτερη δόση του εμβολίου ήρθε τρέχοντας από τα Κύθηρα, λες και μπήκα για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, με αγωνία μήπως χρειαστεί κάτι το παιδί! “Τι να χρειαστώ, βρε μάνα;” να της λέω εγώ. Ήθελε απλώς να περάσει χρόνο με την κόρη της. Αλλά είναι πολύ γλυκό αυτό και το απολαμβάνω. Είμαστε πολύ κοντά ως προσωπικότητες, είναι μια τινέιτζερ μαμά, και περνάμε πολύ καλά μαζί».

Έχεις μιλήσει δημόσια για τη δύσκολη σχέση που είχατε όταν ήσουν στην εφηβεία. Τη στενοχωρούσε αυτό;

Νομίζω ότι τη στενοχωρεί, αν και δεν είναι πράγματα που δεν γνωρίζει γιατί τα έχουμε συζητήσει. Αλλά νομίζω ότι η μαμά μου όσο και ο Φρέντυ (σ.σ. Γερμανός) όταν άκουγαν να λέω πράγματα για εκείνους δημόσια δεν τους άρεσε καθόλου. Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να ξέρει ο κόσμος τα προσωπικά του.

Και εσύ μάλλον του μοιάζεις πλέον σε αυτό το κομμάτι. Δεν δημοσιοποιείς πια την προσωπική σου ζωή. Είπες τον χειμώνα ότι έχεις μια σχέση και μετά σιωπή.

Ίσως η προσωπική μου ζωή έγινε πλέον προσωπική και όχι δημόσια. Αν επιλέξω να πάω κάπου κοσμικά, δεν θα πάω με τον σύντροφό μου. Υπάρχουν άπειρα τα βερνάκια στα οποία δεν θα σε βρουν οι φωτογράφοι, ο νομός Αττικής δεν είναι το Μπέβερλι Χιλς.

Υπάρχει όμως αυτός ο άνθρωπος ακόμα στη ζωή σου;

(Γελάει αμήχανα και διστάζει να απαντήσει.) Όπως δεν μίλησα για την αρχή της ύπαρξής του, δεν το έκανα ανακοίνωση, ας παραμείνει έτσι. Αφού ξεκίνησε έτσι ωραία, άσ’ το να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο, να χαθεί στη λήθη! (Ξεκαρδίζεται.)

Έχεις μετανιώσει για σχέση σου;

Είχα αυτή την κουβέντα τις προάλλες με μια καλή μου φίλη. Πριν από μερικά χρόνια μπορεί να σου απαντούσα «ναι». Τώρα θα σου πω ότι όλες τις σχέσεις που είχα για κάποιο λόγο τις είχα. Όλοι οι άνθρωποι που έρχονται στη ζωή μας είναι μικροί δάσκαλοι. Κάτι έρχονται να μας διδάξουν, είτε με τον ωραίο τρόπο είτε με τον λάθος. Και οι πιο μη συμβατοί με μένα άνθρωποι που υπήρξαν δίπλα μου έκαναν την εκδοχή της Ναταλίας που βλέπεις σήμερα.

Υπήρξαν και μη συμβατοί, έτσι;

Προφανώς δεν μπορεί να ταίριαξα με όλους. Με κάποιους ταίριαξα και πέρασα μαγικά, με κάποιους δεν ταίριαξα και πέρασα λίγο βασανιστικά – όπως βασανιζόμουν εγώ, θα βασανίζονταν και αυτοί οι έρμοι. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό από τον πρώτο μήνα, καμιά φορά μπορεί να πάρει και έναν χρόνο για να απεγκλωβιστείς.

Είναι πιο εύκολο για σένα να έχεις σχέση από τον ίδιο χώρο;

Το καλό του ανθρώπου που είναι εκτός χώρου είναι ότι σου προσφέρει μια υγεία, μια χαρά. Έχει να σου πει άλλα πράγματα για τη μέρα του. Από την άλλη μπορεί να εκνευριστεί πιο εύκολα επειδή άργησες σε μια σύσκεψη ή ένα γύρισμα ή γιατί το όνομά σου σχολιάζεται σε μια εκπομπή. Ο άνθρωπος εκτός χώρου δυσκολεύεται να καταλάβει την καθημερινότητά σου.

Ενώ όλοι συμφωνούν ότι είσαι ευφυής και οξυδερκής άνθρωπος, μήπως κάποιες από τις επιλογές του παρελθόντος έμειναν κυρίως στην εικόνα;
Ε, βέβαια. Υπήρξαν φορές που ενθουσιάστηκα με ανθρώπους λόγω της εικόνας τους. Έλεγα «Τι ωραίος άντρας είναι αυτός». Έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους σαν τρόπαια. Μπορεί και εκείνοι από τη μεριά τους να με έβλεπαν ως τρόπαιο, όχι ομορφιάς…

Το είχες άγχος αυτό;

Έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία και μετά το ξεχνούσα. Μου έλεγαν και οι φίλοι μου «Τώρα αυτός γιατί είναι μαζί σου, μήπως σε εκμεταλλεύεται;».

Σε εκμεταλλεύτηκαν όμως;
Χαλάλι τους αν το έκαναν, εγώ ωραία πέρασα! Ακόμη και εκείνοι που ίσως είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι κάτι είχαν να κερδίσουν μπορεί να με αγάπησαν και λίγο – με τον δικό τους τρόπο.

Αγάπησες ή αγαπήθηκες περισσότερο;

Αγαπήθηκα. Με αγάπησαν πολύ σπουδαίοι άνθρωποι, που τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη.

Κρατάς καλή σχέση με τους πρώην σου.

Υπάρχει αυτή η φήμη, αλλά διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με ανθρώπους που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Τους έχω επιλέξει και με έχουν επιλέξει πολύ προσεκτικά, είναι άνθρωποι που δεν θες να χάσεις από τη ζωή σου.

Ο Θάνος Καλλίρης όμως σε κατήγγειλε δημόσια ότι ζήλευες υπερβολικά!

Και ήταν τόσο περιγραφικός! Με έβαλε σε μια διαδικασία να θυμηθώ το περιστατικό και να ντραπώ πολύ γιατί όσα είπε ήταν αλήθεια. Ήμουν τόσο άρρωστα ζηλιάρα όταν ήμουν μικρή, τόσο πολύ κτητική. Όταν είσαι 24 φοβάσαι αυτή που είναι 17, όταν είσαι 40 φοβάσαι αυτή που είναι 27 και όταν είσαι 55 δεν φοβάσαι καμία! (Γελάει.) Είχα φοβηθεί τότε τη Ζέτα Λογοθέτη, που ήταν ένα κουκλί και έπαιζε στο κλιπ του Θάνου. Έλεγα «Θα μου τον φάει η 17άρα!». Ευτυχώς, ο χρόνος που περνά σου αφαιρεί ομορφιά αλλά σου αφαιρεί και ελαττώματα.

Μου είχες πει παλιά ότι δεν σε σοκάρει η απιστία. Το λες ακόμα;

Το εννοούσα απόλυτα όταν σ’ το είχα πει. Το είχα βιώσει, το είχα συγχωρήσει και είχα αποδεχτεί ότι ο άνθρωπος δεν είναι 100% μονογαμικό ον. Δεν το διαχωρίζω σε άντρα και γυναίκα. Και με έχουν απατήσει και έχω απιστήσει κι εγώ. Στη γυναίκα συνήθως είναι η αρχή του τέλους. Αυτό είναι αλήθεια. Όταν το έκανα, ήταν και το τέλος. Προχώρησα στην επόμενη σχέση.

Νιώθω ότι έχεις συμφιλιωθεί με τον εαυτό σου περισσότερο τελευταία.

Τον έχω αποδεχτεί. Τον έχω εκτιμήσει. Τον έχω μαλώσει, τον έχω τιμωρήσει, του έχω πει τα «μπράβο» του.

Στη Ναταλία των 25 ετών τι θα έλεγες τώρα;

«Σταμάτα να είσαι τόσο αφόρητη! Μάθε να φέρεσαι λίγο ώριμα» – δυστυχώς την ωριμότητα δεν την αγοράζεις από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ. Θα προσπαθούσα να την κάνω λίγο πιο σωστή τόσο στις σχέσεις της όσο και επαγγελματικά. Ήμουν ανώριμη. Τότε έκανα το Mega Star. Μπαίναμε με τον Κώστα Καπετανίδη στο υπόγειο της Άνωσης (σ.σ. εταιρεία παραγωγής) στο Χαλάνδρι και μέσα σε τρεις ώρες είχαμε γράψει τρία επεισόδια. Ήμασταν η πιο συμφέρουσα εκπομπή του Mega – κάναμε 26%-27% κάθε Σάββατο βρέξει-χιονίσει. Τεμπέλικα χρόνια, χρόνια χωρίς ιδιαίτερη φιλοδοξία. Όταν μου έδωσαν την ευκαιρία να παρουσιάσω μια καινούρια εκπομπή, το Δεν το πιστεύω, όπου βάζαμε τους καλλιτέχνες να κάνουν καθημερινά επαγγέλματα, όπως τη Νατάσα Θεοδωρίδου να σερβίρει ποπ κορν στο Village, δεν πήγε και πολύ καλά. Αλλά έπαιζα απέναντι από το πρώτο Big Brother, τι τα θες, Νίκο μου, καμία ελπίδα.

Αν σου έλεγαν τότε ότι το 2021 θα ζούσες την καλύτερη περίοδο της τηλεοπτικής σου καριέρας, τι θα απαντούσες;

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανα ακόμη τηλεόραση τριάντα χρόνια μετά. Στο δικό μου το μυαλό τότε την επιτυχία την έκανες μέχρι τα 33 ή ποτέ. Για μένα αυτό που ονομάζουμε «επιτυχία» ίσως άργησε λίγο. Αλλά στην πραγματικότητα με βρήκε στη σωστή στιγμή, ώστε να μπορώ να την εκτιμήσω καλύτερα και να αφοσιωθώ περισσότερο.

Ποια ήταν η τηλεοπτική σεζόν που ζορίστηκες περισσότερο;

Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ, η Κωνσταντίνα (σ.σ. Σπυροπούλου), ο Θέμης (σ.σ. Γεωργαντάς), ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι – όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες!

Θα το διαχειριζόσουν διαφορετικά τώρα σε σχέση με τη Σπυροπούλου;

Έτσι όπως ήταν τότε η κατάσταση, όχι. Τόσα χρόνια μετά όλοι είμαστε πια διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν καλό για όλους μας που έφυγα τότε.

Φέτος όμως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για σένα στον Alpha.

H ωραιότερη – και όχι μόνο γιατί είχαμε τα καλύτερα νούμερα της τριετίας. Ήταν μια ευλογημένη συνύπαρξη ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Βέβαια και πέρσι το κλίμα είχε βαρύνει κάποια στιγμή στην ομάδα, αν και δεν φάνηκε στο κοινό.

Είχαμε όντως κάποιες εσωτερικές αναταράξεις αλλά το κρατήσαμε όρθιο το καράβι στα κύματα. Φέτος όμως είχαμε μπουνάτσα και το είχαμε ανάγκη όλοι.

Μεγάλη σας επιτυχία αν σκεφτεί κανείς ότι είχαμε και την πανδημία και το ελληνικό #MeToo.

Όταν κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο, μετά την πρώτη αμηχανία γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο θέμα, πέσαμε με πολύ πάθος στο θέμα και στην υπεράσπιση αυτών των αγοριών και κοριτσιών.

Ειδικά για σένα ίσως να ήταν πιο δύσκολο γιατί ήξερες προσωπικά κάποιους ανθρώπους που βρέθηκαν στο στόχαστρο.

Πολύ! Είναι από τις στιγμές που παίρνεις βαθιά ανάσα και διαχωρίζεις τη Ναταλία που έχει δειπνήσει με φίλους της με τη Ναταλία που στέκεται μπροστά στους τηλεθεατές και πρέπει να ξετυλίξει ένα κουβάρι αλήθειας και ενημέρωσης.

Χτύπησε το τηλέφωνό σου τότε;

Ούτε μία φορά. Ίσως γιατί έδειξα από την αρχή ότι έχω διαλέξει στρατόπεδο.

Και του χρόνου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Φεύγουν, λένε, ο Τσουρός και ο Κουτσογιαννόπουλος και έρχεται ο Ουγγαρέζος;

Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή του χρόνου. Αυτό μόνο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για καλό. Και για όσους φύγουν και για όσους έρθουν. Συναισθηματικά στενoχωριέμαι γιατί δένομαι με τους ανθρώπους. Ως τηλεοπτικό ον έχω μάθει να αποδέχομαι και τις φιλοδοξίες των άλλων αλλά και να προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα. Μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω, αλλά θεωρώ πια ότι είμαι μια παρουσιάστρια που ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

Έχω εντυπωσιαστεί από τη θέρμη με την οποία υποστηρίζεις το κανάλι σου, κυρίως στο Τwitter σου.

Θα είμαι ειλικρινής. Μου ζητήθηκε πέρσι μια μικρή βοήθεια στο ξεκίνημα στο Τwitter μου, αλλά του στυλ «Αν μπορείς και αν θέλεις». Με την Αγγελική (σ.σ. σειρά στον Alpha) είχα τέτοιο κόλλημα, που αν έπαιζε στον ΑΝΤ1 θα είχα πρόβλημα. Εκεί το έκανα μόνη μου. Μου ζητήθηκε ευγενικά το ίδιο και για το Battle of the Couples αλλά είπα «Συγχωρήστε με δεν μπορώ να το κάνω» και τελείωσε εκεί. Είμαι της φανέλας, αρκεί να μη με πιέσεις να κάνω κάτι που δεν είναι του γούστου μου.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχες διαφωνία με τον αρχισυντακτη γύρω από τον χειρισμό της δολοφονίας της Καρολάιν; Έγραψες στο Twitter ότι δεν συμφώνησες με την προβολή του ημερολογίου της από την εκπομπή σου.

Ναι! Καλώς είχα τη διαφωνία, κακώς το έγραψα στο Twitter. Με τον Βασίλη Δρυμούση είμαστε συνεργάτες και φίλοι σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Διαφωνώ σε αρκετά πράγματα μαζί του, συχνά σε ό,τι έχει να κάνει με τη σκαλέτα της εκπομπής. Όμως από την άλλη τον παραδέχομαι γιατί δουλεύει σαν σκυλί για αυτή
την εκπομπή, γιατί με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τη θέση του και την ιεραρχία. Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά. Θα γίνουν και λάθη. Αλλά είμαστε άνθρωποι και ζητάμε «συγγνώμη» δημόσια, στον «αέρα». Αυτό έκανα εγώ.

Φέτος απέκτησες ανταγωνισμό από την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη και του χρόνου ακούγεται ότι θα έχεις και τη Δανάη Μπάρκα στην ίδια ζώνη.

Αυτό που λες εσύ ανταγωνισμό εγώ το λέω συναγωνισμό. Μου αρέσει γιατί βάζει φωτιά στα μπατζάκια μας και δουλεύουμε καλύτερα. Όλοι οι καλοί χωράνε. Με έναν διαβολεμένο τρόπο όμως βάζουν πάντα φίλους απέναντί μου!

Θες να μιλήσουμε για τη «δικτατορία της εικόνας» που υπάρχει στην τηλεοπτική ψυχαγωγία;

Υπάρχει μια τρομερή αντίφαση που παρατηρώ στα σχόλια στο Instagram. Αυτός ο ηλικιακός ρατσισμός. Δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν από σένα. Αν αφεθείς να μεγαλώσεις, θα πουν «Πώς γέρασε έτσι αυτή, χάλια έγινε». Αν προσέξεις τον εαυτό σου, κάνεις μπότοξ, γυμναστική, βάφεις τα μαλλιά σου, θα πουν «Πάψε, μωρή, πια, γέρνα σαν άνθρωπος, σταμάτα τις επεμβάσεις». Και εκεί λες «Τι θέλετε από μένα; Να αφεθώ, να γίνω χάλια ή να μη γίνω;». Άκρη δεν βρίσκεις. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να βάλουμε ένα τεράστιο Χ σε όλα τα στερεότυπα και να αποφασίσουμε ότι κανείς δεν πρέπει να ακούει τις γνώμες του κόσμου σε ό,τι έχει να κάνει με τα κιλά του, την εμφάνισή του και το πώς θέλει να βλέπει τη φάτσα του στον καθρέφτη. Ας βλέπουμε ό,τι μας αρέσει. Ας μεγαλώνουμε όπως θέλουμε, ας ντυνόμα στε όπως θέλουμε, ας τρώμε όσο θέλουμε και σε αυτούς που δεν αρέσουμε έχουν χιλιάδες άλλες επιλογές να δουν.

Όλες οι παρουσιάστριες όμως έχετε άγχος με την εικόνα σας.

Φυσικά, γιατί κάνουμε τηλεόραση. Θα σου πω κάτι για μένα όμως. Όταν πήγα καλεσμένη στο Πρωινό, μου έβαλαν μικρόφωνο, κάθισα σε μια καρέκλα και ούτε ζήτησα να δω το πλάνο μου. Δεν τους είπα «Πάρτε το φίλτρο μου, πάρτε το ring μου, πάρτε το φως μου και αλλάξτε θέσεις για να φαίνεται το καλό μου προφίλ». Δεν είμαι σε πανικό. Θα προσέξω την εικόνα μου όσο με παίρνει και εκεί που με παίρνει. Με τη ζυγαριά σου τα έχεις βρει πλέον; Με τη ζυγαριά μου έχουμε περάσει από διάφορες φάσεις. Όσο μεγαλώνεις και οι ορμόνες κάνουν πάρτι, τα κιλά δεν μένουν σταθερά ποτέ. Εδώ και δυόμισι μήνες έχω βρει μια διατροφή που μου ταιριάζει με γεύματα που έρχονται στο σπίτι χωρίς αλάτι, ζάχαρη και αλεύρι. Επίσης γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα.

Έχεις κάνει και NLP στο παρελθόν; Σε βοήθησε;

Έχω κάνει κάτι παρόμοιο, το EFT (σ.σ. Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης). Είναι μια θεραπεία που πηγαίνει στα νεύρα του εγκεφάλου, προγραμματίζεις τον εαυτό σου να ελκύεις πράγματα που θέλεις και να αποτοξινώνεσαι από τοξικές σκέψεις και ανθρώπους. Αυτό βέβαια που με έχει βοηθήσει περισσότερο είναι η ψυχανάλυση που έκανα για 6 χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα μου.

Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που καλείς όταν δεν είσαι στα καλά σου;

Η Ελένη Μαβίλη. Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Και ο Αλέξανδρος, ένας κολλητός μου φίλος. Και τη μάνα μου θα πάρω.

Το θες το χάιδεμά σου;

Όχι όσο παλιά. Τώρα το αποζητάω μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις. Αν μπορούσα να περιγράψω τον εαυτό μου με μια φράση, θα σου έλεγα ότι είμαι μια πολύ ανεξάρτητη γυναίκα που αγαπάει πολύ τη συντροφικότητα.

Ο έρωτας στα ήντα είναι διαφορετικός;

Ερωτεύεσαι όλο και πιο δύσκολα. Στα 30 βλέπεις κάτι ωραίο να περνά και κάνεις επιφώνημα επιδοκιμασίας. Στα 50+ εντυπωσιάζεσαι από ένα βλέμμα, από μια ατάκα που θα σε αφήσει ξερή.

Αυτό έπαθες και την τελευταία φορά;

Ναι, ήταν μια τέτοια ατάκα.

Εσύ και η κουμπάρα σου, η Άννα Βίσση, ανοίξατε τον δρόμο για τον έρωτα με μικρότερους άντρες, είναι η αλήθεια. Τώρα δεν προκαλεί πια την ίδια εντύπωση.

Εγώ όμως ακούω να λένε ακόμα τη φράση «Τη συμπαθώ πολύ αυτή γιατί είναι μανούλα». Αυτό για μένα είναι ένα επίσης ρατσιστικό σχόλιο για όσες δεν κατά φεραν ή δεν μπόρεσαν να γίνουν μανούλες. Αυτή η φράση κατατάσσει όλες εμάς σε μια κατηγορία λιγότερο συμπαθητικών γυναικών. Δεν είναι λίγο άδικο αυτό; Ή αυτόματα όσες είναι μανούλες βρίσκονται στο απυρόβλητο και έχουν το ακατολόγιστο και είναι ξεχωριστά άτομα; Υπάρχουν πάρα πολλές μάνες που δεν θα έπρεπε να κρατάνε παιδιά στην αγκαλιά τους.

Εσύ διοχέτευσες το απόθεμα αγάπης σου στα ζώα.

Ακριβώς. Αν με ρωτήσεις ποια θεωρώ μεγαλύτερη επιτυχία της εκπομπής αυτή τη σεζόν, θα σου πω ότι καταφέραμε να βρούμε σπίτι σε περίπου ογδόντα σκυλιά και δύο γατιά.

Αλήθεια, εσύ θα μπορούσες να μείνεις μια χρονιά εκτός τηλεόρασης, όπως έκανε η Ελένη Μενεγάκη;

Νομίζω πως η Ελένη είχε την πολυτέλεια να το κάνει και δεν εννοώ μόνο την οικονομική. Εγώ αν κάνω αυτό το διάλειμμα, νομίζω θα έβαζα τελεία. Σε μερικά χρόνια όμως πιστεύω ότι θα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μόνο να γράφει. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή έχω τη διάθεση ή την πολυτέλεια για ένα break.

Θέλεις να κάνεις αυτή την εκπομπή για πολλά χρόνια ακόμα;

Αγαπώ πολύ το Σαββατοκύριακο αλλά για μένα είναι καλό να το κάνεις για λίγα χρόνια. Το όνειρό μου είναι το late night. Είμαι φαν και του Γρηγόρη (σ.σ. Αρναούτογλου) και του Σρόιτερ αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη ήταν υπέροχη στα Μεσάνυχτα. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες στη βραδινή ζώνη. Κι εγώ αυτό το late night που ονειρεύομαι δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Θέλω να το κάνω!

Από το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφόρησε με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» (26 Ιουνίου – 2 Ιουλίου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ