Για την πρωινή ζώνη του Οpen την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες συζητά, η Μπέττυ Μαγγίρα. H γνωστή performer δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής στην ζώνη 10:00 με 13:00 του σταθμού και μάλιστα όχι για να την παρουσιάζει μόνη της αλλά με τον σύζυγό της πολίστα Δημήτρη Μάζη.

Η πρόταση στο ζευγάρι έγινε την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα έχουν γίνει δύο ραντεβού τα οποία και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από την έκβαση των συζητήσεων. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δοκιμαστεί και στο παρελθόν σε καθημερινή εκπομπή στον alpha και στο κανάλι θεωρούν ότι θα είναι η ιδανική για την πρωινή ζώνη του σταθμού.

Όσο για τον Δημήτρη Μάζη είναι ένας νέος όμορφος μπαμπάς που μαζί με την σύζυγο του θα κάνει το ανάλογο γκέλ στο γυναικείο κοινό. Εκτός από την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μάζη το κανάλι της Παιανίας έχει κάνει και άλλα ραντεβού με πρόσωπα που πιστεύουν πως μπορούν να αντέξουν στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης. Όσο για την Ελένη Τσολάκη η επόμενη σεζόν όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακο

Φωτογραφίες: Ιnstagram/betty_maggira

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ