Σε μια κυριολεκτικά πανηγυρική ατμόσφαιρα με δεκάδες επιφανείς Έλληνες ανάμεσα στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά χτες το Hotel Ermou, η Άννα Βίσση παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα σκηνικής παρουσίας. Από τον, περιζήτητο τηλεοπτικά, Νίκο Μουτσινά, που ήταν στο ίδιο τραπέζι με τον Παύλο Σταματόπουλο, τη Μαρία Σολωμού, τον Κωνσταντίνο Δέδε και τη Χριστίνα Κοντοβά, μέχρι τον Στέλιο Κουδουνάρη που ήταν μαζί με την Έβελυν Καζατζόγλου και τη Σοφιάννα Αβραμάκη (από το Survivor) στο ίδιο τραπέζι με τον περιζήτητο εργένη, Φίλιππο Κούρκουλο- Λάτση, ενώ η μητέρα του Μαριάννα Λάτση διασκέδαζε στο διπλανό τραπέζι μαζί με τον Γιώργο Αρσενάκο και την παρέα τους -ανάμεσά τους και ο Δημήτρης Φιντιρίκος με νεαρή καστανή στο πλευρό του.

Σε άλλο τραπέζι βρισκόταν ο Ηλίας Ψινάκης μαζί με τον Στέλιο Δρουμαλιά από το Breakfast @Star, ο οποίος θα είναι και στο J2US μαζί με την Άντζελα Δημητρίου. Σε διαφορετικό τραπέζι στον εξώστη βρισκόταν και ο Λάκης Γαβαλάς ενώ λίγο πιο αργά έκανε την εμφάνισή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η τελευταία είχε βρεθεί πριν για άλλη μια φορά στο τραπέζι του επιχειρηματία Χρήστου Βαρδάλου (πρώην σύντροφος Ματίνας Ζάρα) στο Posidonio μαζί με τον Χάρη Σιανίδη– όχι οι δύο πρώτοι δεν έχουν γίνει ζευγάρι, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες.

Πολλά ήταν πάντως τα ερωτευμένα ζευγάρια που γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο με τα τραγούδια της Άννας Βίσση. Ανάμεσά τους η καλλονή Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα, ο Γιώργος Σαμπάνης με την Ιωάννα Σαρρή, η Κατερίνα Λιόλιου με τον Χαράλαμπο Παπατζάνη, η Χριστίνα Πολίτη με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τα χρυσά ζεύγη της κοσμικής Αθήνας Ζέιν, Κούστα, Καραγεώργη, Λιακουνάκου και Καίσαρη.

Η Άννα Βίσση στα 66 της χρόνια ζει μια κορυφαία στιγμή της καριέρας της σε έναν πολυτελή χώρο που όμοιός του δεν υπάρχει στη χώρα, σχεδιασμένος από τον ταλαντούχο Γιώργο Παντελούκα -ένα μπράβο και στον ιδιοκτήτη Γιάννη Μωράκη που δεν λυπήθηκε τα χρήματα προκειμένου να προσφέρει στην Ελληνίδα σταρ το πιο ωραίο μαγαζί στη νυχτερινή Αθήνα.

Δεν θα «επεκταθεί» σύντομα η εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο καθημερινό πρόγραμμα, καθώς η, σχεδόν τρίωρη, διάρκειά της, είναι αρκετά απαιτητική και το κανάλι επενδύει πολλά στην παρουσιάστρια. Ανεβασμένες επιδόσεις είχε εξάλλου και το «Επί Τόπου» μετά τη μετακίνησή του στην πρωινή ζώνη, καθώς η θεματολογία της εκπομπής δείχνει να ταιριάζει περισσότερο στο slot 10.00-13.00.

Καμία πρόταση δεν έχει δεχτεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού στον Alpha. Ειδικά για το Deal, στόχος του σταθμού είναι να «κλείσει» τον Γιώργο Λιανό για την επόμενη σεζόν, κίνηση που σίγουρα θα ωφελούσε και τον ίδιο, μετά από έναν μεγάλο και επιτυχημένο κύκλο παρουσίασης στα project της Acun Medya.

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες του Χρήστου Μάστορα από το νοσοκομείο, μετά την οφθαλμολογική βλάβη που του προκλήθηκε ως παρενέργεια του κορονοϊού -ο καλλιτέχνης, που ακύρωσε τις εμφανίσεις του την περασμένη εβδομάδα, αν και δεν έχει συνέλθει ακόμα τελείως, θα βγει κανονικά αύριο στη σκηνή με τον Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος φαίνεται πως έκανε αυτή την κίνηση ενοχλημένος από δημοσίευμα που τον ήθελε τραυματισμένο στο μάτι μετά από επεισοδιακό καβγά -που δεν συνέβη ποτέ.

Όσο για την πολυαναμένομενη βιογραφική ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει υποδυόμενος τον Στέλιο Καζαντζίδη, το μεγάλο στοίχημα είναι ποιες γυναίκες θα ενσαρκώσουν τη Μαρινέλλα και την Καίτη Γκρέυ. Από δοκιμαστικό μαθαίνουμε ότι πέρασε και για τους δύο ρόλους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη που άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά προς το παρόν όλα δείχνουν ότι δεν θα συμμετέχει τελικά στη φιλόδοξη παραγωγή. Η Ελεωνόρα πάντως έχει ήδη κερδίσει δυο φορές το θεατρικό στοίχημα τόσο στον ρόλο της Εντίθ Πιαφ, όσο και φέτος στην «Εκατομμυριούχο» και πολλοί πιστεύουν πως θα της άξιζε μια θέση στο φιλμ. Τα γυρίσματα πάντως ξεκινάνε αμέσως μετά το Πάσχα οπότε τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν…

Διαβάστε επίσης:

Η ημιμάθεια του Νίκου Αναδιώτη, τα μπιφ του ζεύγους Παύλου – Χατζίδου και 3 εγκυμοσύνες που θα συζητηθούν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ