Ο Χρήστος Μάστορας πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Σήμερα ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής, αποφάσισε να αποκαλύψει τι συνέβη στην υγεία του και μάλιστα με φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στα μάτια του, τονίζοντας όμως ότι πλέον είναι καλά!

Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε πως διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία προκλήθηκε από τον κορονοϊό. Ο frontman του συγκροτήματος Μέλιsses έγραψε για την περιπέτεια της υγείας του:

«(Πριν αρχίσετε να διαβάζετε να ενημερώσω ότι είμαι πλέον καλά). Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες. Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να Μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το.Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά!»

Οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας

Δείτε την ανάρτηση του αγαπημένου τραγουδιστή:

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μάστορας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ