Δύσκολη μέρα για εμάς εδώ η Τρίτη. Την προηγούμενη μέρα κλείνουμε τεύχος στο ΟΚ! και επιστρέφουμε στο σπίτι μετά τα μεσάνυχτα, το πρωί κάνουμε «Πρωινό σουσού» στο Open και στη συνέχεια ερχόμαστε πάλι στο περιοδικό για να ξεκινήσουμε από το μηδέν την προετοιμασία του επόμενου τεύχους. Το αυριανό μας πάντως είναι αφιερωμένο στον Άγιο Βαλεντίνο με ερωτικές εξομολογήσεις που συγκινούν.

Το unfollow της ημέρας

Νίκος Αναδιώτης: Ένα παιδί που όταν τον γνώρισα ήταν μόλις 19 χρονών, είχε έρθει στην Αθήνα για να σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία και τον είχε ανακαλύψει στο Αίγιο ο Μάκης Τσέλιος που δούλευε ως υποδοχή σε ένα club. Αφού είχε κάνει μια εξάμηνη σχέση με το πιο περιζήτητο sex symbol της εποχής (δεν θα ήθελε να αναφερθεί το όνομά της), έγινε πρωτοσέλιδο για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με τη Χριστίνα Παππά. Στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα από την υποκριτική, δούλεψε σε πρωινές εκπομπές, έκανε και συνεχίζει να κάνει σέξι φωτογραφίσεις, παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς, μετακόμισε στο Αίγιο και εμφανίστηκε σε ριάλιτι όπως το Nomads και πιο πρόσφατα στο I am a celebrity get me out of here.

Το 2020 είχε απασχολήσει ξανά τα Μέσα, όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας, δεν δίστασε να δηλώσει πως θα αγνοήσει τις προσταγές της Κυβέρνησης και θα πάει να κοινωνήσει, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Πλέον ανήκει σε αυτή τη γραφική μερίδα ανθρώπων που μίλησε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του νέου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια και δήλωσε μάλιστα στο «Πρωινό» ότι η ομοφυλοφυλία είναι αμαρτία. Ο Γιώργος Λιάγκας του έδωσε (ευτυχώς) το βήμα σήμερα να εκτεθεί περισσότερο εκφράζοντας κι άλλες οπισθοδρομικές απόψεις που δικαίωσαν για άλλη μια φορά το ρητό που λέει ότι η ημιμάθεια μπορεί να είναι και πιο επικίνδυνη από την άγνοια. «Δεν καταλαβαίνω τα δικαιώματα που έχουν να κερδίσουν» είπε μεταξύ άλλων. ΟΚ, είναι από αυτά που δεν χρειάζονται περισσότερη συζήτηση. Unfollow και πάμε παρακάτω.

T(iti)V(ismata)

Μιας και αναφερθήκαμε στον Γιώργο Λιάγκα είναι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ανανεώσει με τον ΑΝΤ1 για την πρωινή ζώνη. Το πρόβλημα όμως με τις εμπορικές τοποθετήσεις που δεν φέρνουν τα αναμενόμενα έσοδα παραμένει ένα μεγάλο αγκάθι….

Στην πρωινή ζώνη πάντως του χρόνου θα δούμε αλλαγές. Στο Mega για παράδειγμα εκτός από τη βέβαιη αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη, το project «Πάμε Δανάη» παραμένει ανοιχτό. Τα σενάρια περί μετακίνησης στη ζώνη του Σαββατοκύριακου δεν διαψεύδονται, ούτε επαληθεύονται από επίσημα χείλη και αυτό μπορεί να λέει πολλά.

Τα ίδια επίσημα χείλη λένε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει ακόμα κάνει ραντεβού με την ιδιοκτησία του καναλιού -πρόθεση και των δυο πλευρών είναι να μη λήξει αυτή η συνεργασία αλλά μέχρι την τελευταία στιγμή κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Εξάλλου σε αυτή τη φάση απόλυτη προτεραιότητα των καναλιών είναι να κλείσει η prime time ζώνη. Το Mega παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή πιο «ετοιμοπόλεμο».

Χατζίδου – Παύλου: Το case study της πρωινής ζώνης. Λίγο η φετινή επιτυχία του MasterChef, λίγο ο αρχισυντάκτης που έχει τελειώσει τα ΙΕΚ Μάλλη, λίγο οι ίδιοι οι παρουσιαστές που οπλίστηκαν με αυτοπεποίθηση και κάνουν πλέον τα μικρά τους μπιφ, αλλά και το ίδιο το κανάλι που στήριξε ένα καθαρά ψυχαγωγικό προϊόν όταν όλοι οι άλλοι «αγκαλιάζουν» την ενημέρωση, η συνταγή δουλεύει σωστά και ανταμείβει.

Μένοντας στο Star, προς το παρόν η «Φάρμα 2» διατηρεί προβάδισμα σε σχέση με το GNTM – όσο και αν όλοι εμείς προτιμάμε το δεύτερο.

Άννα Ζηρδέλη: Ένα κορίτσι που πάντα δούλευε πολύ και φέτος έκανε τη διαφορά. Λάμπει στην «Οδό Ζαρίφη 2» και σίγουρα έχει μέλλον στην τηλεόραση.

Μπορεί να έχουν διαρρεύσει ήδη τα ζευγάρια του J2US, στην πραγματικότητα όμως ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει σταματήσει να ανακατεύει την τράπουλα -μέχρι και την Κυριακή είχαμε μια ακόμα νέα προσθήκη. Αυτό που επίσης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι ποια θα αναπληρώσει την Κατερίνα Στικούδη στο backstage, η οποία έπρεπε να έχει γεννήσει από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά ο μικρός Νικόλας μάλλον περνάει πολύ καλά στην κοιλιά της μαμάς του.

Μουσικόραμα

Την επόμενη Παρασκευή 22/2 (και κάθε Παρασκευή) ξεκινάει περιορισμένες εμφανίσεις η Καίτη Γαρμπή στο Voodoo της οδού Πειραιώς σε μια πανέξυπνη κίνηση για να έρθει κοντά στο νεανικό κοινό που ήταν αγέννητο στην εποχή των τεράστιων hits του Φοίβου. Χώρια που τα Σάββατα δεν θα έχει άγχος να φεύγει τρέχοντας από το J2US όπως είχε πέρσι!

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στη Θεσσαλονίκη, η πρώην νικήτρια του J2US, Κατερίνα Λιόλιου, κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα στις 8 Μαρτίου, στο πρώην Caramela της λεωφόρου Συγγρού.

Στις 7 Μαρτίου θα ακουστεί επίσημα το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι, η οποία κάνει ακόμα διορθώσεις στο στούντιο ηχογράφησης προκειμένου να πετύχει το πιο άρτιο αποτέλεσμα.

Baby boom

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις εγκυμοσύνες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για μια παρουσιάστρια και δύο -νέες ηλικιακά- τραγουδίστριες, και οι τρεις εξίσου όμορφες.

Σας αποχαιρετούμε με το τραγούδι – επιστροφή των υπέροχων Pet Shop Boys, αφιερωμένο σε όλους τους singles του Αγίου Βαλεντίνου!

Διαβάστε επίσης: Το σίριαλ «Δημητρίου VS Κιουρτσάκη», η ανατροπή που δεν περίμενε κανείς στην prime time ζώνη και το «διαζύγιο» που άναψε φωτιές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ